Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, на тази дата през март ще намерите любовта!

Близнаци, мислите, че имате потенциал да бъдете едни от най-добрите, но знаете, че отнема време. Ето защо не бързате и чакате своя шанс. Вие сте специалисти по намирането на нови решения на стари проблеми и сега блестящо ще се справите. Чувствате се добре, но малко изтощени и ще ви трябва почивка рано или късно.

Това, че сте заети, не означава, че нямате право да се забавлявате. През първата седмица на месеца ще имате възможността да видите стари приятели, които ще ви поканят на среща или купон заедно, не пропускайте възможността малко да се отпуснете и да прекарате време в добра компания. Ще ви е добре да промените малко рутината и да промените пистата, в която сте попаднали.

Венера се движи през 12-ия дом на хороскопа на Близнаци. В любовта често ще възникват връзки, които ще се пазят в тайна по ред причини. Подобна връзка ще ви изтощи до такава степен, че ще пострадат други области от живота - здраве, работа и т.н. И скъсването с тези връзки ще бъде доста трудно. Благоприятно за нови запознанства е на 28 март.