Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаква ви един невероятен месец март!

Скъпи Близнаци, този месец ще бъде точно по ваш вкус, дори и в не толкова страхотните моменти: ще имате новости и силни усещания във всички сектори на живота!

Колегиалните отношения могат да се обтегнат, така че би било добре да се занимавате само със задълженията си и да оставите другите на мира. Появяват се важни новини на работното място, като е възможно да получите нови работни задачи, по-голяма отговорност или дори нова длъжност.

Вашият управител Меркурий през първата десетдневка транзитира в знак Водолей и през вашия девети слънчев дом, активирайки въпроси, които са свързани с обучение, семинари, курсове, пътувания, но и въпроси, свързани със закона. Това е период, в който можете да мислите по-ясно и преди всичко по-практично и да прилагате идеите си в ежедневието си. Умът е развълнуван и лавината от мисли, която залива ума ви, ви изморява от една страна, а от друга страна ви помага да разберете някои аспекти на вашата личност, които трябва да се подобри.

Съсредоточете се върху проектите, които сте започнали, но остават незавършени и амбициозни, дори ако са останали спящи. На 6 март Венера и Марс се установяват във Водолей по едно и също време. Получавате добра енергия, която може да бъде отправна точка за редица нови дейности. Съвпадът на тези две планети ви подтиква да действате в посока на вашите желания.

Това е месец, в който очевидно трябва да наблюдавате по-добре финансите си, без това да означава, че ще имате трудности или финансови затруднения. Сега трябва да се погрижите за уреждането на нерешени въпроси. Здравето ви е уязвимо.

Активирайте вашата мрежа от връзки - те могат да ви помогнат да отворите някои важни врати. С повишена самоувереност лесно ще установявате нови контакти. За много от свободните представители на знака, ще се роди красиво приятелство, началото на една любовна история.