Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, октомври ви носи късмет в работата

Скъпи Близнаци, този месец кариерата ви ще отнеме повече време, отколкото личния ви живот. Това не означава, че ще оставите висящи семейни проблеми, тъй като семейството е много важно за вас. Просто ще отделяте по-малко време, когато става въпрос за това. Може да се наложи да изчакате малко, но в рамките на месеца ще намерите време да приведете отдавнашните си планове в действие.

Вашите смели ходове ще ви донесат положителни резултати много скоро. Поемайте инициативи и бъдете независими и хората около вас ще трябва да се адаптират към вас. Вашите действия ще повлияят на финансовото ви състояние. В професионалния ви живот късметът ще бъде на ваша страна и ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да постигнете успешни резултати. От началото на месеца ще успеете да разрешите проблеми, благодарение на изключителните си комуникативни умения.

Докато Марс е ретрограден, не е разумно да поемате рискове и големи стъпки и резултатите може да не оправдаят вашите усилия. Към края на месеца някои ще получат оферти, които ще ви помогнат да увеличите приходите си.

Любовният ви живот ще преживее някои трудности през този месец. До средата на месеца ще се разминавате по много неща с партньора си. Ако основата на връзката ви е дълбока и силна, вие ще се справите, в противен случай може да има сериозни промени в живота ви. Ако сте в сериозна връзка, не предприемайте прибързана следваща стъпка. т.е. не е подходящо за сключване на брак. Дайте на любовта си малко време да процъфтява и да продължавате напред. Ако сте самотни, не бъдете неактивни, тъй като планетите благоприятстват любовния ви живот и ви мотивират да намерите човека, когото търсили.

Може би е подходящо време да погледнете различно на човек от вашата социална или професионална среда. Понякога това, което търсим, е точно пред очите ни, но трябва да преминем през много неща, докато го разберем и признаем.