Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, ще постигнете важна цел през юни

Скъпи Близнаци, през юни ще настъпи съвсем нов и приятен период за вас. Ще останете доволни от изненадите, които животът ви представя и щастливи, защото ще имате по-голям късмет, отколкото сте очаквали. Сега основното е да бъдете търпеливи и да се съсредоточите върху постигането на целите си, насочвайки енергия в работния процес. Сега определено не е моментът да сте срамежливи! Има много възможности да се доближите до конкретно постижение.

По отношение на парите са възможни забавяния, но ще има възможност да печелите. Въздържайте се от провеждане на рекламни кампании, важни преговори, смяна на работни места, сключване на сделки, финансови инвестиции или започване на нов бизнес. И също - не бързайте с нещата.

Пазете се от необмислени действия и думи, изречени набързо. Можете да унищожите собственото си щастие и просперитет, ако се държите твърде емоционално и необмислено, особено в отношенията с началници или близки. Трябва да сте внимателни в собствените си желания! Ако не контролирате собствените си мотиви, последиците могат да бъдат катастрофални. Например това може да е загубата на приятел или разпад във връзка с любим човек. С една дума, опитайте се да се контролирате.

Ретроградната Венера, която е във вашия знак, ще се върне в директно движение едва на 25-и юни. До този момент трябва да се въздържате от сериозни решения и промени в личния си живот, независимо дали става въпрос за развод, или преместване при любимия. Когато Венера напусне ретроградната фаза, може да съжалявате за решенията си. Прибързаните решения също могат да провокират конфликт в семейството или кавга с любим човек. Показвайте любовта си по-често и забележете как нещата ще се променят към по-добро.