Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, старайте се да не градите въздушни замъци през септември

В началото на Септември всичките ви мисли ще бъдат заети с материални проблеми. Добре е да се съсредоточите върху финансовите въпроси. Ако внимателно планирате и претегляте своите плюсове и минуси, можете значително да подобрите финансовото си състояние. Мнозина трябва да помислите за допълнителен доход или промяна на работата. Старайте се да не градите въздушни замъци, бъдете по-реалистични. Недейте да общувате с негативни личности. Разбира се, върху челото им не е написано какви са, но интуицията ще помогне да направите селекцията.



Не забравяйте да се грижите за здравето си, дори когато изглежда стабилно. Укрепете имунната си система. Опитайте се да подхождате към всичко разумно и спокойно. С близките задължително трябва да постигнете разбирателство. Особено, ако вече сте уморени от кавги и разправии.



От гледна точка на личните взаимоотношения семейните Близнаци трябва да обърнат внимание на настроението на втората си половинка. Ако усетите, че нещо не е наред, отидете при партньора си и го прегърнете, това просто действие веднага ще нормализира ситуацията. Представителите на знака, които не са обременени със сериозни отношения, също трябва да проявяват повече чувственост и разбиране.



Втората половина на месеца е подходящо време да се отпуснете от ежедневието и да правите това, което харесвате. Ако искате да си уредите мини ваканция, тогава качете се в колата и заминете на релаксиращ уикенд. През втората половина на месеца можете да намерите много възможности за флирт и среща с нови хора.