Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, внимавайте около 12-ти октомври

Слънце във Везни вещае благоприятен период за Близнаците. Октомври ще ви донесе малки промени в личния и професионалния живот - намек за по-важни промени в бъдеще.

Този месец е изпълнен с творческа енергия, идеи, планове и проекти. Чудесен период да се организирате и да се съсредоточите върху своята ефикасност. Ще бъдете по-креативни и това определено ще се отрази върху качеството ви на работа.



През идващия есенен месец ще бъдете необичайно емоционални, но можете да използвате тези чувства и енергии за добро. Реалността не е толкова лоша, колкото си мислите. Финансите ще останат стабилни. На 7-мо число, когато Меркурий се противопостави на Уран, може да имате проблясък или да се появи иновативна идея.

Транзитирането на няколко планети в шестия ви дом показва, че месец октомври ще донесе положителни промени и в работната среда. Неминуемо ще има и много трудни дни, през които просто трябва да преминете, за да се върнете у дома и да се отпуснете. За щастие ще имате достатъчно енергия за всичко. Бързо ще завършите задачите си и като цяло ще можете да намерите решение на проблемите.


Влизането на Марс в петия ви дом след 4-ти ви подканва да поемете инициативата в романтичен план. Избягвайте сантиментални отношения на служебното си място. Ще имате други възможности. Твърде много събития могат да се случат в живота ви.

Около 12 октомври е добре да прекарате времето си сами, тъй като Венера се противопоставя на Уран и може да възникнат проблеми в отношенията.

Поставяйте се на мястото на други хора по-често, за да можете по-добре да разберете техните нужди и да сте по-добри в общуването с околните. Силите ви ще бъдат насочени към търсенето на баланс и хармония във всички сфери на живота. Личният живот обещава да бъде релаксиращ и успешен.

Съществува голяма възможност и за нови запознанства. Ако хората, с които установите отношения през октомври, отговарят на вашите стандарти, месецът ще бъде много щастлив.

Четете още: Телци, очаквайте нова работа през октомври