Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците през май: Внезапно и ненадейно нова любов идва в живота ви

Скъпи Близнаци, за вас май ще бъде месец без големи предизвикателства. Ще започне с малко вълнение, но после ще стане леко и спокойно.

Внимавайте обаче, особено през втората половина на месеца, да не изпаднете в монотонност, тъй като това може да предизвика демотивация за изпълнение на планираните задачи. Ще има напрегнати планетни енергии, това може да повлияе на мислите ви, да ви направи уязвими за конфликти. Някои от негативните тенденции този месец са свързани с нежелани състояния на меланхолия, летаргия, безразличие или прекомерна чувствителност към думите и действията на хората около вас. Не бива обаче за дълго време да изпадате в пасивно състояние.

Настройте се за упорита работа. Възможно е да се появят нови отговорности. Редът и дисциплината са важни. Избягвайте преумората! Не забравяйте, че пренапрежението може да ви накара да се почувствате зле.

Този месец ще имате по-високи разходи от планираните, така че е добре да спестите колкото е възможно повече в началото на месеца. Възможни са внезапни повреди на колата или на техниката в дома. Много е важно да контролирате думите си и да се въздържате от критики на близките си. Ако не сте готови да отстъпите и да направите компромиси, ще ви бъде особено трудно.

Ако сте женени или имате дългосрочна връзка, бъдете много внимателни. Безоблачното настроение може да бъде помрачено от конфликти. Може би ще бъдете обвинени в пренебрегване на семейните въпроси, ангажименти, невнимание, прекалена страст към работата. В по-голямата си част през май ще отбележите нови запознанства, които идват чрез приятели, в тяхната компания, но дори едно приятно приятелство може да се превърне в емоционална връзка. Склонни сте към бързи промени и внезапно влизане във връзка.

Четете още: Телци, през май ще изпълните всичко, което сте искали