Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Бурна и страстна романтика очаква Раците през юли

Представям ви хороскопа на първите четири знака от зодиака за месец юли.

Овен – Юли за Овен ще бъде изпълнен с мир и спокойствие. Ако сте планирали някакви проекти, тогава през този месец ще имате прекрасно време да направите най-накрая каквото искате. Така че през целия месец ще бъдете много активни и предприемчиви. Ще бъдете покровителствани освен от традиционния си управител Марс, също и от Меркурий. Ако желаете, през юли можете да постигнете огромни победи. Това е добър момент да се погрижите и за себе си.

Вие сте търпеливи и по-малко раздразнителни, и това несъмнено ще помогне да направите връзката си по-хармонична. Лесно е общуването с близките, дори с тези, които обикновено ви дразнят. Активният отдих с любимия човек или с вашето семейство ще ви зарежда с положителна енергия, а оптимистичното настроение ще бъде гаранция за добро здраве.

В живота на свободните представители на знака в средата на това лято почти напълно са изключени големи промени. Шансът да се започне нова любовна връзка все още е малък, но все пак съществува. Около вас обаче ще има много хора, които са готови да се сближите, т.е. вие очевидно няма да изнемогвате от скука и самота.

Телец – В средата на лятото ще се оформи доста напрегната планетарна ситуация. В професионален план може да се очаква да има също напрегната обстановка. Не са изключени разправии с висшето ръководство, поради което да ви се появи желание да напуснете и да се отправите на свободно плаване. Не действайте инстинктивно. Преди да предприемете нещо, помислете хубаво за последствията.

Сатурн и Плутон могат да ви довлекат пакости. Много ще зависи от вашата издръжливост, сила и предприемчивост. През следващите четири седмици има възможност да се отпуснете добре, да се отървете от натрупаната през първото полугодие умора. От финансова гледна точка юли не е най-добрият месец за големи покупки.

Вашият личен живот ще бъде стабилен през този месец. Ако имате партньор, може да откриете, че той не отговаря на всички ваши нужди, но няма нищо лошо да му кажете това. Опитайте се да се придържате към конструктивно поведение.

Ако сте сами, това е добър месец за започване на нова връзка. Не е време да се отказвате от любовта, но би било лоша идея да се отдадете изцяло на нея. Опитайте се да намерите баланс между разума и чувствата.

Близнаци – Бъдете готови, че този месец ще трябва да проявите по-голяма отговорност. Вашите отговорности и задължения ще се разширят, затова бъдете много внимателни, особено през втората десетдневка на месеца. Трябва да бъдете по-внимателни и в изявленията си пред шефа, колегите. Понякога наистина отивате твърде далеч.

От финансова гледна точка можете да очаквате добри перспективи. През юли може да сте донякъде предразположени към главоболие, причинено от стрес. Определено се нуждаете от време за почивка този месец. Стресът е основният ви враг.

Що се отнася до влиянието на Венера върху ежедневието ви, то ще се прояви най-много в сферата на вашите приятелски отношения. В личният ви живот ще има редица значителни промени. На първо място ще се освободите от всички ненужни, болезнени, неподходящи контакти, от хора, които не позволяват да се развивате и да вървите напред.

През първият летен месец ви очакват много приятни събития. През този период звездите очевидно ще бъдат на ваша страна. Плановете, които сте планирали предварително, ще се сбъднат. Не се страхувайте да поемате нови предизвикателства, всичко ще завършва по най-добрия начин.

Рак – Юли е месец, пълен с изненади. Ще се открият големи възможности пред вас от различно естество за всеки. Това важи както за личната сфера, така и за професионалната. Ключът към успеха е да се съсредоточите върху това, от което имате нужда, а не върху това, което другите искат от вас. Във всичко, което правите, трябва да бъдете предпазливи, да не бързате със заключенията.

През този месец може да възникне ситуация, която да наруши обичайния ви ритъм на живот. Това, че не можете да контролирате събитията, ще ви се отрази на емоционалното състояние. Прекалено емоционалната ви и впечатляваща природа често ще разваля отношенията ви с другите. Основното е да държите чувствата под контрол, да не изпадате в гняв и агресия. Благоприятно е за семейните отношения, но и тук трябва да бъдете изключително сдържани, за да не създавате конфликтни ситуации.

Трябва да внимавате какво ядете. Ако не обръщате внимание на качеството на продуктите, тогава е възможно да имате сериозни стомашни проблеми.

Не се затваряйте за запознанства, бъдете по-общителни и оптимистични. Вие излъчвате светлина и позитивизъм. Любовният хороскоп за юли прогнозира бурна и страстна романтика в средата на лятото. Вие самите не очаквате, че сте способни на такива ярки чувства. Може да възникне любовната история по време на пътуване. Това ще бъде не просто лек флирт, а красива афера с продължение. Най-важното е да се избягва зависимост от вашите емоции. Е, и от човека, в когото ще се влюбите. Бъдете внимателни, някои хора не са такива, каквито се показват.

Хороскопа за месец юли на следващите четири знака от зодиака очаквайте утре >>

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Рак