Има такива знаци от зодиака, които не е за препоръчване да са в приятелската ви листа. Сред тях се открояват пет представители, с които не е никак препоръчително да си имате вземане-даване.

СКОРПИОН



Несъмнено сте чували, че трябва да се пазите от Скорпиони. Те не са сред най-милите представители от зодиака и по-скоро спадат към "лошите". Те обикновено търсят само изгода. Контактуват с тези хора, от които ще имат полза. Често пъти показват превъзходство и се поставят над другите. Интригата е част от тяхната същност. Не е хубаво да спорите с тях, защото ще си навлечете гнева им, тъй като са отмъстителни, а освен това ще ви развалят настроението за дълъг период от време.

КОЗИРОГ



Козирозите определено имат своите недостатъци. Те са пресметливи и са склонни да преследват целите си, ако знаят, че това ще им донесе дивиденти. Това е характерно за тях както в професионален, така и в личен план. Сред отрицателните им белези е отмъстителността. Те знаят как да си го върнат, когато някой е наранил егото им или им е попречил по пътя към постигане на дадена цел. Бъдете внимателни при контакт с представители от този зодиакален знак.

БЛИЗНАЦИ

Чували сте, че в Близнаците живеят поне по двама души. Те променят настроенията си за секунди. Затова невинаги знаете, какво да очаквате от тях. Обичат да критикуват и да виждат чуждите грешки. Най-любимата част им е да ги изтъкват. За сметка на това самите те винаги са перфектните играчи. Тяхното мнение е най-важно и не подлежи на обсъждане. В личните си отношения са същите - властни и искащи. Внимавайте с тях, защото те често пъти използват лъжата. Просто по навик.

РАК



Ето това може би е изненадата! На Раците са приписвани положителни черти, но внимавайте с тях. Те са много емоционални и това често пъти не е "плюс". Ако нараните един Рак, той ще действа импулсивно и ще гледа да си го върне. Първо - с думи, а после и с действия. За Раците атаката е най-добрата защита. Когато някой ги засегне те могат да бъдат безкомпромисни.

ДЕВА



Според астролозите Девите попадат сред най-коварните знаци. Заради тяхната чувствителност, подобна на тази на Раците, те са склонни да наранят жестоко този, който нарани тях. Девите имат склонността да проявят и завист и тогава са готови да ви навредят без много да му мислят. Девите имат усет и знаят кои са слабостите на хората около тях. Възползват се от това и атакуват.