Луната се увеличава (до 17 юни).

Ключовите думи към царското Рождено число 11, независимо от месеца, са въображение, идеализъм, убедителност, духовност, интуиция. Благодарение на тези положителни качества 11 предоставя отлични сфери и професии за изява на хуманната и духовна същност на това царско число, особено на чувствителността и разбирането му на чуждите проблеми, като учители, съветници, духовни водачи и други.

На другия полюс царското 11 може да прояви и отрицателни качества от своята същност, като леност, мързел, сарказъм, отлагане и протакане, мудност, избухливост или пък прекалена чувствителност, обидчивост и плачливост.

Ето защо предупреждението за днес е да се придържате към положителните качества на това царско число, като едновременно не забравяте, че то може да ви тласка и към отрицателната си същност в различни случаи и ситуации. Затова бъдете внимателни, стремете се към ред, дисциплина, дори и известна педантичност в мисленето и поведението, а най-вече не се опитвайте да хитрувате, мързелувате, да отлагате започнатото и да придърпвате „чергата“ към себе си, излагайки на опасност други, които също са стъпили върху нея.

Давайте повече, отколкото вземате, или поне запазете равновесието в това отношение.

Автор: Sunny Lambroso