Луната се увеличава (до 17 юни).

Според Българската православна църква днес е ден за почит към мъртвите, или така наречената Черешова задушница.

Ключовите думи към Рождено число 15, независимо от месеца, са възпитание, грижа, семейство, разбиране, артистичност, щедрост, благородство.

За положителната карма на това число се грижи Магьосникът или Алхимикът и то е в състояние да се възползва от магията на своя покровител, ако се придържа към позитивната същност на 15. А тя му предоставя големи възможности за изява във всякакви области и професии, изискващи дипломатичност, способност за водене на преговори, убедителност, като най-вече дипломати, преводачи, езиковеди, банкери и други, където се чувстват в свои води.

Магьосникът може да оттегли покровителството си над 15, ако то се отдаде на другата крайност, където е отрицателният полюс с качества като бунтарство, непокорство, нетърпение, безпокойство, безотговорност, нарушаване на обещания, зависимости от алкохол, хазарт, наркотици и други.

Ако и вие успеете днес да се предпазите от отрицателните изяви на магичното 15, то Магьосникът ще е по петите ви, за да ви предоставя положителните кармични ситуации и услуги за успех във всяка област.

Автор: Sunny Lambroso