Автор
Woman.bg

Числото на деня е 2 - време за размисъл и любов към близките

На 16 юли, вторник, Луната расте (до 17 юли), а Меркурий е ретрограден (до 1 август). Горещниците продължават до 17 юли.

Днес православната църква почита Света мъченица Юлия девица. Имен ден празнуват Юлия, Юлиян, Юлияна. Ю е 29-та буква в азбуката и отговаря на числото 2. Тя символизира „движението“ и е олицетворение на дипломатичност или търпение. Едновременно с това 29 се редуцира до царското число 11, което придава неспокойна душевност на притежателя на тази буква, като го превръща в търсеща, страстна и мечтателна натура.


Но затова пък Ю често е свързана с успех и късмет, влияние, решителност, издържливост и активни действия. И числото 2, и царското 11 са носители на духовност и мечтателност, затова е напълно възможно човек с Ключова гласна Ю в първото име да проявява рано или късно в живота си интерес към езотеричното, религията и да е лесно възприемчив към нови идеи.

Заедно с кармичното 29 и царското 11 на буква Ю, днес имаме още две кармични числа, заслужаващи внимание – 16/7 за деня и 14/5 като сбор от 16/7+7.
Затова вниманието ви трябва да е двойно по-голямо и да се придържате към изразяване на положителни чувства и емоции към близки и любими хора, без излишества в храна, секс, случайни връзки и без залитания към материални придобивки, защото двете 7 (16/7+7) ще усмиряват духа и ще призовават към спокойствие, размисъл, дори медитация и уединение на фона на приятна релаксираща музика.

Автор: Suny Lambroso