Автор
Woman.bg

Числото ви на Предизвикателство е 4? Ето каква е кармата ви

Луната расте (до 15 август).

Пребройте всички букви в трите си имена, редуцирайте до едноцифрено число и ще откриете вашето число на Предизвикателството или това са повтарящите се изпитания, които ви пречат да постигнете успех. Днешната дата 13 се редуцира до 4, но това може да е и всяко друго число, което се редуцира до 4 – 31, 40, 58 и т.н.

Хората с Предизвикателство на името 4 действат с нагласата, че животът трябва до известна степен да се контролира или управлява. Те се учат от собствения си опит и не обичат някой да се намесва в плановете им. Може да проявяват склонност към инат и са твърдо решени да успеят в това, което са започнали. Предизвикателство 4 ги подлага на изпитанието да научат кога да бъдат настоятелни и кога отстъпчиви.

Предизвикателство 4 може да се проявява агресивно, което означава, че те са прекалено загрижени да доказват себе си. Винаги са заети и продуктивни. Възможно е да са прекалено сериозни и да не могат да открият смешното в себе си или в различните ситуации. Могат да са прекалено загрижени да спестяват и да не поемат рискове. Изключителната предпазливост или страхът от промени са две твърде възможни предизвикателства за тях. Криворазбраната лоялност или прекаленото чувство за отговорност могат да предизвикат неприятности. Предизвикателство 4 може да се проявява и пасивно и да ги научава да ценят изпълняването на поетите обещания и добре свършената работа. Ако буквите в името са 13 (Кармично Предизвикателство 13), тези личности могат да се сблъскат с необикновени и необясними събития, които променят живота им или към добро, или към лошо. Възможно е да имат изключително опасни преживявания или физически изпитания.



При днешното число 13/4 наблегнете на рутината, методичността и дисциплината, като се опитате да се предпазите от физически наранявания или други изненади.

Автор: Sunny Lambroso