Чудесата са всекидневие за тези 3 зодии

02 септември 2022 | 13:48
4874
1
Снимки: Unsplash, Pixabay
1

Чудесата в живота не се случват всеки ден, но е истинско щастие, когато ни сполетят. Най-прекрасното усещане е, когато мечтите ни се сбъднат и всичко се развие така, както искаме. Трябва да се стараем да се радваме и на най-малките неща в живота и по този начин Вселената ще ни възнагради щедро. Но това не е така при всички зодиакални знаци. Има само 3 зодии, за които чудесата са всекидневие. Ето кои са те.

чудеса

Телец

Земна зодия, която винаги има късмет. Дори и да попадне в трудна ситуация, този зодиакален знак по някакъв начин винаги се измъква невредим от нея. Или с възможно най-малко щети. Телците знаят как да живеят умно и пестеливо и няма да е преувеличено да кажем, че при тях съдбата е на тяхна страна. 

чудеса

Лъв

Неизчерпаемата енергия е присъща за тази зодия. Благодарение на нея Лъвовете успяват да привлекат позитивното към себе си. Определено съдбата ги обича и щедро ги дарява с късмет и щастие. Каквото и да направят, Лъвовете винаги успяват да постигнат своето, без значение какво им коства това. Те вярват в чудеса и чудесата вярват в тях - затова им се случват.

чудеса

Стрелец

Стрелците могат да се справят с всичко, което съдбата им поднесе. Колкото и да се оплакват, те винаги успяват да намерят начин да се измъкнат сухи и невредими от всяка ситуация. Тази зодия обича пътешествията и винаги намира начин да се откъсне от работата си, за да си почине. А когато се връщат отново, те продължават да вършат нещата с още по-голям ентусиазъм от преди.


Четете още: Тези 4 зодии не прощават никога и на никого

Още по темата

Коментари

1
  02 септември 2022 | 17:30 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

 
 
02 септември 2022 | 17:31

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA ------------ ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА ---------- ЧЕ ЖЕНА, ЧЕ ТАЗИ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СМЪРДИ ЧЕ НАПРАВО И ВУНИ НА ЧОВЕКО НАРЦИС.

 
02 септември 2022 | 17:32

ОСВЕН ЧЕ Е МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА ЧЕ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЛЕД ПОРЕДНОТО И.З.С.Р.А.Н.О Ч.А.В.Е СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА И НА МАЗНА МАНГАЛКА АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН. ПА НАДКА ПРЕСТЪПНИКО ВИКА ДРЪЖТЕ ПРЕСТЪПНИКО И НАРКОМАНО СЕМЕРДЖИЕВ.

 
02 септември 2022 | 17:32

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... .................................................................................................................. ........................................................................................................................ nadejda doicheva - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА.

 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
02 септември 2022 | 17:33

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
02 септември 2022 | 17:33

!!! Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...!!! ЧЕ ХУБАВИЦАТА НАДКА ВЕКЕ Е НАДГРАДИЛА С НОВ ТЪПКАЧ, С НОВО ЧАВЕ И ПО ЛУКСОЗНО СЕМЕЙНО ЛОЖЕ. 0888673067 - ЧЕ НАДКА ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРИПОМНИ!

 
02 септември 2022 | 17:34

Rednex - Cotton Eye Joe - ZDF Fernsehgarten 12.08.2018

Добави Коментар

Най-четени