Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, април е подходящ за радикални промени!

Скъпи Деви, началото на април в деловата сфера ви носи много успехи, но и малко по-трудни ситуации, изискващи повишена ангажираност.

Подгответе се бавно да завършите някои дела, които сте започнали в предишния период. Това е подходящият момент да направите промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели. Подобрете малко организацията си, защото понякога действате хаотично и без никакъв ред и смисъл. В момента имате шанс да хванете късмета за опашката и да постигнете нещо, за което дори не сте мечтали.

Като цяло това е периодът, в който трябва да започнете своите планове и да се съсредоточите върху работи и проекти, които са в главите ви от дълго време. Вие сте под влиянието на голяма и активна енергия и това е моментът да се раздвижите по всякакъв възможен начин.

На работното място, в бизнеса и в отношенията с висшестоящи, трябва да сте по-внимателни, тъй като през този период може да има недоразумения, когато имате вземане даване с авторитетни фигури, началници, хора с висок социален статус или с представители на държавните органи. Може да се появят проблеми поради нервност, като те могат да се проявят чрез безсъние и променливо кръвно налягане.

Хороскопът ви за април подсказва, че този месец е идеален за вас да подновите контактите с приятели от миналото и да се свържете отново с онези хора, които са ви донесли щастие в миналото. Възможно е повече хора да проявят интерес към вас и ще ви е приятно да общувате с тях. Няма да има много романтика и страст, но други неща сега са по-важни за вас, например укрепване на отношенията.

За необвързаните Деви се очертава повече общуване и нови запознанства. Не е препоръчително да търсите партньори, с които бъдещето няма смисъл. Съсредоточете се върху това, което е значимо и което ви прави щастливи.