Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, август е началото на страхотен период за вас

Скъпи Деви, навлизате в много по-благоприятен период, но първоначално няма да сте наясно с това. Все още ще бъдете придружени от чувство на тревога и депресия поради неблагоприятни комуникации в семейството (или други). Някои от вас ще се сблъскат с неочаквани обрати, както в работата, така и в личния си живот. Отношенията с колегите ще бъдат леко обтегнати, тъй като Девите искат да бъдат първи навсякъде и да постигнат целта си, благодарение на аналитичния си начин на мислене, упорита работа и постоянство - свойства, които са изразени черти на техния характер.

След много стрес и смущение нещата започват да се обръщат във ваша полза и тази тенденция ще продължава. Повечето от вас ще открият, че имате подкрепа и съчувствие дори там, където не сте подозирали, което допълнително ще увеличи вашето самочувствие и удовлетворение.

В момента енергията ви е силна, но необуздана и вероятно бихте си причинили повече вреда, отколкото полза. Този месец нервната ви система е твърде чувствителна и уязвима. Възможно е да страдате от безсъние. Препоръчва се често да сте сред природата, да организирате правилно диетата и съня и да проверите зрението си.

Предстоящият период носи чести срещи с любими хора, забавление и необходимост да се отпуснете повече от обикновено. Добре е да си позволите всичко, от което сте се отказали напоследък поради липса на време или лично недоволство. Всички Деви, които са родители, трябва да бъдат посъветвани да обръщат повече внимание на децата си, защото през следващия период на тях ще им бъдат много необходими вашето разбиране и внимание.

Красиви, но леко своенравни, в суматохата на ежедневните дела и грижи, може да пропуснете важни нюанси, свързани с личния ви живот.