Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, февруари ви носи много възможности

Деви, през февруари ще получите много интересни и полезни възможности, които ще подобрят живота ви. Но за това трябва да се потрудите.

И ако не сте уверени в собствените си способности, звездите препоръчват да не поемате допълнителна отговорност. В средата на месеца ви очаква напрежение във всички области, което преди всичко ще бъде призив за пробуждане и по-добро разбиране на реалността.

Финансовият успех идва благодарение на вашата креативност и отвореност към нови неща. Опитайте се да бъдете по-малко склонни към перфекционизъм. Трябва да разберете, че не трябва да съдите хората около себе си толкова строго. Бъдете по-гъвкави и разбиращи, защото напрежението ще продължи да атакува живота ви и трябва да запазите спокойствие.


Не обръщайте толкова внимание на това, което другите хора мислят. Трябва да се справите сами с нещата. Не позволявайте на раздразнението ви да ви отведе до грешни ходове, защото по-късно трудно ще ги коригирате. Дръжте очите си отворени, за да предотвратите недоразумения и интриги на работното си място. Трябва да подкрепяте повече идеите си; използвайте своята дипломация, за да постигнете най-добри резултати.

Квадратът на Меркурий с Марс през първата половина на февруари ви носи склонност към възпаления, чувствителност към стрес и спад на имунитета. Ще имате повече време за себе си и за нещата, които обичате, тъй като ще изберете като приоритет собствените си нужди. Към края на месеца ще почувствате нужда да отделите малко време и да си починете. По този начин ще успеете да изясните какво искате и как да го получите.

Февруари ще ви донесе възможност да се срещнете с някого чрез някакви съвместни дейности.