Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, гответе се за горещ флирт през октомври!

През октомври, Деви, вие искате да бъдете независими и свободни, да направлявате сами радикалните промени в живота си. Ще бъдете отворени към света. Марс ще увеличи самочувствието ви и ще ви насърчи да продължите пътя си към успеха.

Ще бъдете доста убедителни в речта си. По това време не трябва да слушате много мнението на другите, защото то може да бъде погрешно. Някои промени могат да ви дестабилизират. Не се притеснявайте, няма нищо сериозно. За някои източникът на приходи ще се промени. Ще имате много енергия на разположение и ще се чувствате като цяло отлично.



Ще научите много за себе си и хората около вас. Първата половина на месеца ще бъде спокойна и ще можете да се концентрирате върху работа или учене. Животът ще бъде лесен и бързо можете да намерите решение на всички проблеми. Ще има възможности за изграждане на отношения с всеки човек или за възкресяване на контактите с приятели от миналото.

През втората половина на октомври можете да се съсредоточите много върху себе си и мислите си. Интензивно ще мислите и ще търсите решения на вашите проблеми. Често можете да се съсредоточавате върху минали събития, да мислите за вашите думи и недостатъци. Октомври е много важен месец за личностния растеж. Просто трябва да помислите и да направите равносметка, за да продължите напред.

През този месец някои от вашите гледни точки към живота могат да се променят драстично. Можете да преживеете много положителен период в любовта. Ако имате човек, който е създавал трудности в миналото, сега има вероятност да успеете да разрешите всяка ситуация и да намерите отлична хармония помежду си.

Ако сте самотни и искате да се влюбите отново, тогава първата половина на месеца може да ви предложи интересни възможности по отношение на приключенията и флирта.