Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, март ви носи много положителни емоции

Скъпи Деви, вие ще изкарате март на положителна вълна. Ще бъдете изпълнени с енергия и готови за нови постижения. Месецът е благоприятен за решителни действия. Още след първата седмица нещата се връщат на правилното място. Ще срещнете много нови възможности. Вашето търпение сега носи голяма вътрешна сила и сигурност.

Началото на месеца обаче крие риск от големи финансови разходи. Бъдете пестеливи и икономични. Харчете, но с мярка.

В някои моменти може да срещнете трудности в живота, увеличаване на емоционалния стрес, което може да доведе до необмислени действия от ваша страна. Бъдете предпазливи. Вашият реалистичен подход ще срещне пречки при решаването на житейските проблеми. Възможни са машинации и действия на недоброжелатели срещу вас, но спокойната ви реакция, хладнокръвието и професионализмът ще помогнат да се справите с неприятностите.

Посветете време на себе си, повече почивка и релакс. Добавете калций към вашата диета. Умерената физическа активност, джогинг, физиотерапевтични упражнения ще помогнат за тонизиране на тялото и облекчаване на болката.

Началото на пролетта е подходящо време за освежаване на имиджа ви. Уговорете среща с козметик, актуализирайте гардероба си или направете нова прическа. Позволете енергията на промяната да влезе във вашия живот. Това, което може да ви притесни е апетитът ви.

Обвързаните Деви ще могат да подобрят комуникацията с партньорите си. Ще прекарвате повече време с приятели и семейството и ще се наслаждавате на занимания заедно.

Свободните представители на знака ще имат възможност да срещнат някого в приятелска компания или в сайтове за запознанства, социалните мрежи. Март иначе е благоприятен за всички емоционални контакти. Стабилизиране на емоционалният живот. Някои ще получат втори шанс.