Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, ноември е един положителен месец за вашия любовен живот

През ноември ще се фокусирате най-вече върху вътрешните проблеми, а не върху кариерата си. Ще трябва да се справите предимно с вътрешните си нужди, както и с тези, свързани със семейството ви.

Ще осъзнаете колко е важно да правите неща, които ви доставят удоволствие и носят емоционално удовлетворение.

В крайна сметка ще разчитате все повече и повече на хората около вас, тъй като ще имате нужда от тяхната подкрепа, за да постигнете целите си. Уверете се, че поддържате гъвкаво поведение, не бъдете твърди. Опитайте се да се приспособите към ситуации, които ще направят ежедневието ви по-гладко и приятно.

Девите искат да напредват в работата този месец и се опитват да се представят в най-добрата си светлина. Мнозина ще искат да реализират потенциала си, но на практика няма да е толкова лесно. Докато вие внимателно планирате и работите усилено и добросъвестно, други искат да се отърват от отговорностите или да прехвърлят топката във вашето поле. Избягвайте нови инвестиции, особено инвестиции в големи и дългосрочни проекти.

Чувствате се добре, но сте доста изложени на стрес. Спете повече и почивайте повече. Имате нужда от повече време за почивка и релакс. Избягвайте продължително излагане на влажно време. Вашите дихателни и пикочните пътища ще бъдат чувствителни, където може да възникнат проблеми. Вие ще бъдете най-податливи на възпаление в областта на гърлото.

Този месец ще бъде положителен за вашия любовен живот. Ако сте самотни, това може да е месецът, в който ще се срещнете със следващия си партньор. Ще се чувствате изключително удобно в собствената ви кожа и ще придобиете ново самочувствие, което ще се отрази на външния вид. Ще бъдете привлекателни и няма да останете незабелязани от хората около вас. Това ще ви помогне да създадете нови познанства. Романс може да възникне на работното ви място или на места, които посещавате по-често, или в района, където живеете.

Ако сте във връзка или сте женени, нещата ще бъдат през повечето време хармонични, с малки изключения. Ще откриете нови общи интереси с партньора си, които ще ви позволят да избегнете монотонността и да се включите в нови съвместни дейности, на които и двамата ще се радвате.
Венера ще направи квадратура с Юпитер в средата на месеца. Избягвайте страничните флиртове и всякакви тайни във връзката си с любимия човек.