Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, ноември ви носи късмет и нова любов!

Скъпи Деви, този месец ще възнагради упоритата ви работа и ще пожънете плодовете на вашите усилия. Юпитер продължава да танцува във вашия сектор на производителността до 29 декември, като ви носи разширяване, растеж и щастие около вашата заетост, ежедневие и физическо здраве.

Вие сте много креативни, но идеите ви не се одобряват навсякъде. Това не е причина веднага да изхвърляте плановете си зад борда, напротив! Определено имайте това предвид. Ще се възползвате от това към по-късна дата.

Вие сте в мир със себе си и се чувствате напълно спокойни с любимите си хора. Заслужавате го, в края на краищата трябваше да преодолеете редица препятствия. Като Дева, вие разчитате на сигурността. Смелите спекулации не са за вас. Не ви е съвсем лесно да изхвърлите притесненията си извън борда. Така че, слушайте разума си, преди да вземете решение.

Вашите висящи проблеми също ще започнат да се подреждат и скоро ще можете да се справите с тях. Всички правни въпроси, които имате, са на път да бъдат уредени с възможно най-малко последствия. Ще можете да се отървете от тях.

Тъй като ежедневната работа изисква много сили, трябва да се поглезите по-често със спа процедури през свободното си време. Фитнес програма, съобразена с вашите нужди, би била идеална, за да подобрите малко издръжливостта си. Вашето тяло ще се радва да получи допълнителна доза грижа.

Венера започва да се движи във вашия сектор на любовта и творчеството след 5 ноември, така че вашият романтичен живот ще цъфти като черешов цвят. Това е добро небесно послание, че е време да поставите вашите желания на първо място. Ще бъдете абсолютно магнетични и със сигурност ще откриете, че имате много нови възможности. Ако ви вълнува бременност или се занимавате с творчески проекти, в това също ще се справите добре.

Сега необвързаните Деви също имат добри шансове с противоположния пол и могат да срещнат някой важен човек.

Деви, късметът е на ваша страна, така че не го отхвърляйте!

Четете още: Лъвове, ще омагьосвате с чара си през ноември. Ще бъдете господари на живота си!