Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, очаква ви съдбовна среща!

Този месец представителите на Дева ще получат много интересни и печеливши възможности, които ще подобрят живота им. Ако не сте уверени в собствените си способности, звездите препоръчват да не поемате допълнителни отговорности. Ще е нужно много търпение, за да може всичко, което е започнало да стигне до своя логичен край.

Съветът към вас е да не споделяте плановете си с никого и да не оповестявате идеите, които искате да приложите. Мълчанието и секретността ще се превърнат в основните ви съюзници.

Хороскопът за март ви предупреждава да не бързате с вземане на радикални мерки, ако връзката ви е в безизходица. Позволете на любимият човек да бъде себе си и нека събитията поемат по своя път. И през втората половина на месеца всичко ще си отиде на мястото.

Ако вие имате с партньора си някакви разногласия или някакви трудни семейни проблеми, можете да разрешите всичко в дните 3-5 март март, когато Меркурий формира позитивен аспект към Венера.
Девите, които все още не са срещнали любовта си, биха могли да я срещнат по време на пътуване.

Оформя се възможност за съдбовна среща далеч от дома. Ако не се очертава такова пътуване в плановете ви, пробвайте да се запознаете в социалните мрежи.