Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, октомври ви носи творчески поток! Възползвайте се!

Скъпи Деви, този месец кариерата ви ще заема повече място от личния ви живот. Кариерата ви ще е преди домашните или емоционални въпроси. Това не означава, че ще оставите семейните проблеми висящи, тъй като семейството е много важно за вас.

Този месец усещате творчески поток от енергия, който тече през вас и който с малко усилия можете да използвате в своя полза. Имате цели и подкрепа от престижни хора. Работата ви поглъща цялото ви време. Чисто ново предложение за сътрудничество ще ви накара да се замислите. Не бързайте да го отхвърляте, но и не го приемайте, без да го проучите.

Може да се наложи да изчакате малко, но в рамките на месеца ще намерите време да приложите дългогодишните си планове в действие. Вашите смели действия ще ви донесат положителни резултати много скоро. Поемайте инициативи и бъдете независими и хората около вас ще трябва да се приспособят. Вашето отношение ще се отрази на финансовото ви състояние.
Както в отношенията, партньорствата, така и в кариерата си рискувате да станете жертва на измама и на практика колкото по-идилични изглеждат нещата, толкова повече трябва да се тревожите. От друга страна, разбира се, вие също бихте могли да подведете „врага“, като му дадете фиктивна „мишена“.

Може да ви е трудно да си откажете нещо през този месец. Във вас се натрупва определена решимост да промените не само живота или обстоятелствата си, но и на практика да се превърнете в нов образ.

Любовният ви живот ще премине през някои трудности през този месец. До средата на месеца ще имате разногласия по много неща. После по-лесно ще стигнете до примирие и разбирателство. Ако сте необвързани, можете да превърнете приятелството в любовна афера.