Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през февруари ще откриете сродната си душа

Февруари е благоприятен месец за мнозина, но за да използвате всички предоставени възможности, ще трябва да работите усилено. И колкото повече време отделяте за работа, толкова по-голям ще бъде резултатът. Нужни са упорит труд и силна воля. Трябва да сте готови да продължите напред със смелост и увереност. Това ще ви помогне да разширите възможностите си. Трябва да се концентрират върху някои важни начинания.



Проблеми могат да се появят на моменти, но имате решителността и волята да ги преодолеете. Ако сте търпеливи и упорити, можете да намерите изход от неприятните ситуации. Не вярвайте сляпо на хората около вас, за да не изпаднете в разочарование. Неблагоприятно време за финансови вземания. Следете финансовите си дела много внимателно. Не предприемайте големи разходи. До голяма степен ще бъдете повлияни от съветите и идеите на мъж.


Старите подходи вече не работят и е време да промените нещо. Не се страхувайте да експериментирате. Творческите хора ги очакват успех и прилив на вдъхновение. Юпитер носи добри новини и отлични възможности за подписване на договори и изграждане на нови партньорства. Добър месец за пътуване, което може да е свързано с личния ви живот или с близки хора. Що се отнася до личния ви живот, най-вероятно ще преминете през периоди на възходи и падения. Повишаването на хармонията между членовете на семейството ще ви позволи да станете много по-близки един на друг.



Влиянието на Нептун събужда у вас повече състрадание, по-малко логика и нужда от духовност. Ще почувствате прилив на сила, желание за работа, общуване. Ако дълго време търсите сродна душа, можете да сте спокойни, че съдбата ще ви се усмихне в близко бъдеще. Време е да напуснете клуба на самотните сърца, да оставите предразсъдъците и да си уговорите среща с човека, който харесвате. Ако не сте намерили своята сродна душа, тогава бъдете по-активни! Можете неочаквано да откриете потенциална страст сред тези, които познавате отдавна или някой просто ще ви подтикне към тази мисъл. Ето защо - общувайте колкото е възможно повече и по-често излизайте навън. Семейните Деви обратното, трябва да прекарват възможно най-много време в дома.