Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през май ще бъдете магнит за ухажори

Скъпи Везни, през месец май ще имате много работа. Просто трябва да сте добре организирани и да не позволявате голямо количество задължения да ви затрупват. Вие сте прекрасна смесица от променливост и постоянство, в резултат на двойните сили, които ви характеризират. Можете да очаквате, че на нова работа или в нова връзка вашето присъствие ще носи както възхищение и чар, така и страх и съмнение. Понякога оптимизмът, който ви характеризира, ще е нарушен от вълни от внезапни страхове, в резултат на които вашите близки ще усещат липсата на сигурност и комфорт, които имат с вас.

Когато се чувствате неудобно, трябва да действате и да вземете решение без колебание. В тези критични моменти вашето въображение разцъфтява и вие откривате творчески начини за справяне с най-трудните ситуации. Дълбоката ви доброта ви прави популярни, но понякога може да ви накара да останете в неподходящи отношения и да загубите вътрешния си баланс и мир. Ще намерите щастие, когато спрете да очаквате потвърждение и любов от всички!


Възможно е през този период да давате много от себе си в емоционална или брачна връзка и да имате същите очаквания от партньора си. Но вашият човек все още е в някакъв „друг филм“ – твърде зает с приоритетите си, тича наоколо, не ви отделя достатъчно от времето си и сякаш е по-фокусиран върху работата и приятелите си. В един момент може дори да си помислите, че има друг човек и не ви обръща достатъчно внимание поради тази причина.

Въпреки че ще ви бъде доста трудно, звездите не ви съветват да провокирате спорове и конфликти, а да се опитате да се адаптирате повече към сегашните обстоятелства. Свободните Везни ще бъдат много привлекателни за ухажорите, но трябва да сте много внимателни, когато правите избор. А имено, около вас има малцина, които наистина си заслужават внимание, и много повече, които искат просто да се забавляват и да си прекарат добре и които крият много неща от вас.