Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през юли ще се впуснете в нова връзка

Драги Деви, животът ще ви подлага на много изкушения. Важното е да бъдете силни, за да можете да устоите. Не се страхувайте да мечтаете и да искате повече. Желанията обикновено се сбъдват, но само ако наистина искрено искате промяна.

Ще можете да завършите всички проекти навреме, което значително ще допринесе за засилване на позицията ви. Месец юли също е добър за нови начала, но когато става въпрос за придобиване на нови умения. Добре би било да започнете курс, който ще ви помогне да напреднете в работата.

Ретроградният Сатурн ще се върне отново в знак Козирог на 2 юли и ще изисква от вас да положите повече усилия в големите и дългосрочни проекти, където е необходимо да проявите повече креативност и да намерите различни решения.

Планетарните аспекти на вашето ежедневно благополучие ще се променят периодично. През втората половина на юли може да имате конфликти с колеги и приятели. Ще бъдете много обидени, че ще пренебрегнат молбата ви. Пазете се от злобни завистници! Може би някой замисля нещо зад гърба ви.

Между 14 и 21 юли Слънцето ще формира опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн, което ще изисква да бъдете отворени за компромиси в начина, по който изпълнявате работни задачи, които изискват творчески решения.

Необходимо е да се движите повече и да правите упражнения за гърба, ставите, бедрата и раменете. Упражненията за разтягане биха били полезни, защото ще намалят страничните ефекти от прекомерното седене.

Отделете свободното си време за почивка, в противен случай натрупаната умора може да провокира депресия. През месеца просто трябва да възстановите физическите и психическите сили!

Тригонът на Слънцето с Нептун в средата на юли ще допринесе за това да имате добро усещане за нуждите на любимия човек, което ще ви позволи да предприемете повече инициативи за съвместни действия, които вашият партньор ще приеме с ентусиазъм. Добре ще ви се отрази да отидете на съвместно пътуване, където можете да се посветите един на друг. Това би довело до освежаване и подобрение на отношенията ви. Венера ще има влияние върху засилената емоционалност и страст.

Можете да направите нови полезни запознанства, ако не водите твърде уединен начин на живот. Ако до този момент седяхте удобно „в черупката си“, сега е време да действате и да не се страхувате от риск. Юли е благоприятен месец за вас да влезете във връзка, която ще изпълни повечето от очакванията ви в любовта. Запознанството с човек, който е весел и оптимистичен по природа, ще ви донесе насърчение и вдъхновение.