Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, юли вещае големи промени в любовния ви живот!

Лъв – През юли на работното ви място се предвижда спокойствие и стабилност. Дори да възникнат трудни ситуации в работата или в личния живот, те ще ви помогнат да преразгледате принципите си и да намерите „плюсовете“ при възникващите изпитания. Малко вероятно е да се притеснявате за някои проблеми (всички те ще бъдат краткотрайни и лесно разрешими). През новият месец ще имате чудесна възможност да забравите за бизнеса (работата) и да се насладите на спокойна почивка. Представителите на вашия знак могат спокойно да се оттеглят от време на време, както и да забравят за проблемите и нерешените трудности. Средата на това лято носи спокойствие и релаксация. Остава да се научите как най-добре да се възползвате от тази внезапна благодат.

Сред вашите небесни покровители има традиционен лидер - Слънцето, което в този момент ще ви осигури лъчисто настроение и оптимизъм и на което Венера -„жрицата на любовта“ с готовност ще помага. Имате и трети небесен покровител, това е Марс който още на 2 юли влиза във вашия знак. Червената планета ще ви даде сила на характера и готовността за борба с всички проблеми.

Единственото нещо, което не трябва да се пренебрегва, е контролът над вашите финанси. Съществува риск да превишите разходите и ще бъдете принудени да прекарате края на този месец по-икономично. Не трябва да разчитате на невероятни приходи. Бъдете доволни от това, което вече сте натрупали, почивайте, забавлявайте се.

По-често трябва да доказвате любовта си към своя партньор/ка. Но не с думи, а с дела. Приятелите често ще се обръщат към вас за съвет и морална подкрепа.

Дева – Упоритостта и решителността ви ще се проявят в професионалните въпроси. Във финансовия сектор трябва да се опитате да не харчите повече пари. Опитайте се да контролирате своите импулси. Разбира се има неща, които трябва да купите, но не прекалявайте. Времето за себе си и почивка ще бъде малко. Но дори и в такава ситуация винаги можете да намерите нещо интересно, за да не затънете в рутина и скука.

Венера през юли ще бъде доста строга с вас, което може да създаде пречки в личните ви дела. Няма да сте склонни към отстъпки и компромиси. И отново, упоритостта ще се появи в характера на представителите на вашия знак, понякога надхвърлящ всички допустими граници. Това със сигурност може да предизвика редица проблеми.

Няма да се усъмните и за миг, че юли ще ви донесе щастие, любов и професионален успех. Очакват се много срещи, така че има шанс да се намерят не само нови приятели, но и да се срещнете с нов партньор в живота. Любовният хороскоп за юли предсказва ситуации в личния си живот, които неволно ще ви върнат в миналото. Това могат да бъдат натрапчиви мисли, спомени или срещи с бивши любими.

Тези Деви, които отдавна са в любовни отношения, през юли ще трябва да вземат вече сериозно решение. То може да се отнася до официален брак, преместване при (или раздяла с) партньор.

Везни – През юли ви очаква активна и упорита работа. Разбира се, в разгара на лятото е трудно да се работи, но ще трябва. Особено, ако предстоят високи цели. В това отношение времето за личен живот няма да е достатъчно. Но това не означава, че трябва да сте затворени за света, да не общувате с никого и да не се запознавате. Бъдете отворени към нови идеи и нови преживявания.

За вас все пак ще е характерна известна изолация от реалността. Много представители на вашия знак ще предпочетат да останат насаме със себе си и да живеят в красивите си мечти. Е, ако всичко това ви дава емоционален комфорт, никой не забранява да бъдете тайнствени. Венера, вашият традиционен управител, бдително ще пази вашия мир и спокойствие. Ето защо в средата на това лято непредвидени ситуации са почти напълно изключени от всичко, което е свързано с личния живот, семейството или приятелството.

Хороскопът за юли ви съветва да бъдете по-предпазливи с инвестирането на пари. Също така бъдете внимателни на пътя! Не надвишавайте скоростта, не нарушавайте правилата за движение по пътищата, освен това, не тръгвайте на път в лошо настроение.

През месеца трябва да бъдете внимателни към кожни заболявания. Това е подходящият момент да се погрижите за имунитета си и да пиете витамини. Опитайте се да усвоите техниката за релаксация, тя ще бъде много полезна.

Добре е да се погрижите за външния си вид, да коригирате емоционалната амплитуда и да бъдете по-смели при вземането на решения. Погледнете на всичко с оптимизъм, чувствайте се свободни да осъществявате нови контакти и да бъдете по-романтични.

Скорпион – Този месец без съмнение ще доведе до сериозни трансформации. През следващите четири седмици не само традиционните лидери - Марс и Плутон - ще бъдат на ваша страна, но и Слънцето. Вашите съюзници ще направят всичко, за да се отворят пред вас нови хоризонти в хода на борбата за обичайните ползи. Всъщност, това ще бъде за вас нещо като бонус. От финансова гледна точка, това не е най-добрият месец. Старайте се да избегнете рисковите инвестиции.

В професионален план при някои ще има неприятности, срещу които ще трябва да се борят, забравяйки за почивка и спокойствие. Препоръчва се да се откажете от всякакви съюзи с колеги. Действайки самостоятелно, вие не само ще елиминирате проблемите, но отново ще докажете своята професионална компетентност. В областта на работата можете да очаквате конкуренция или възможност за промяна. Опитайте се да контролирате негативните си емоции и не забравяйте, че трябва да сте благодарни за това, което ви дава животът.

Ако имате връзка, може да се наложи да направите няколко допълнителни стъпки, за да подобрите отношенията си с партньора си. В личните ви отношения Венера играе много важна роля и трябва да прекарвате много повече време, отколкото обикновено със семейството и приятелите си. Планетата на любовта ще ви накара да усетите романтиката на лятото.

Скорпионите, които са сами е малко вероятно да искат да пилеят енергия в търсене на нова любов. Въпреки това, тя сама може внезапно да дойде на прага ви и само вие сте свободни да решите дали да отворите вратите на това чувство.

Хороскопа за месец юли на следващите четири знака от зодиака очаквайте утре >>