Автор
Десислава Недева

Девите попадат в сапунен сериал, късмет в любовта за Рак

Овен

Що се отнася до любовните въпроси, седмицата ще бъде доста стабилна за представителите на зодия Овен. Все пак внимавайте с нервите, защото в момент на ярост може да направите от мухата слон и да си навлечете хиляди неприятности. А точно сега имате най-малко нужда от това. Работете върху търпението си, защото то е ключов момент в успеха на всяка една връзка.



Телец

В момента сте на вълна да сложите в ред любовния си живот. Ако имате конфликти с половинката, но го играете тип „студената война“, имате защо да изпитвате вътрешно противоречие. Поемете вие инициативата и си поговорете на четири очи, за да изясните къде се крие точно проблемът и какво може да направите, за да ги изкорените.

Близнаци

Седмицата започва, а вие усещате във въздуха, че звездите ще бъдат на ваша страна чак до неделя. И вероятно сте прави. Но половинката ви може да не е на същото мнение по въпроса. Изслушайте какво има да ви каже, той може би се чувства пренебрегнат от вашето летене в облаците. Бъдете до него, тук и сега и показвайте обичта си колкото се може повече.

Рак

Последните няколко седмици не бяха особено позитивни за вас, но през следващите дни ви очаква сериозно подобрение в личните взаимоотношения. Дори няма да ви се вярва какви късметлии сте. Енергията помежду ви е чиста и балансирана и ви зарежда с неимоверни сила и оптимизъм да градите бъдещето си заедно.



Лъв

Първите няколко дни от новата седмица ще бъдат сравнително напрегнати за Лъвовете. Работата ви поглъща по-голямата част от вашето време и енергия, а от това страда интимния ви живот. И все пак, използвайте тази дистанция като възможност да погледнете на връзката си от друга перспектива и да прецените дали е здравословна или по-скоро токсична.

Дева

Бъдете готови през тази седмица да изживеете един истински сапунен сериал или направо психотрилър. За да избегнете излишните драми, ви съветваме да преценявате добре всяко свое действие и всяка своя дума. Мислете преди да говорите, сто пъти мерете, един път режете. Това ще ви спести хиляди неприятности. Точно сега не е подходящ момент да изразявате личната си позиция по всички въпроси. Има кога да доказвате себе си пред света.

Везни

Тази седмица крие опасност да повярвате прекалено много в превъзходството си над останалите и да демонстрирате поведение, което по принцип не е характерно за вашата личност. Партньорът ви ще ви сметне за контролираща, властна и изискваща, а това няма как да не създаде проблеми в иначе хармоничното ви и безоблачно съществуване като двойка.

Скорпион

Звездите и тази седмица са благоразположени към вас и ще се радвате на романтични мигове с вашата половинка. Настъпил е най-женският месец в годината и респективно вие се чувствате по-женствена, желана, глезена и обичана от всякога. Огромна заслуга за това има човекът до вас, затова отделете момент и намерете начин да му благодарите. Той ще бъде трогнат от жеста.



Стрелец

Ще срещате пречки и неразбирателство в интимните отношения и това може да ви причини допълнителен стрес. На ако успеете без много шум и драма да изгладите несъвършенствата помежду си, това означава, че любовта ви е истинска и силна. Знаете че тя побеждава всичко, но само при едно условие – ако я има.

Козирог

Първите дни от новата седмица ще минат под силното влияние на ретроградния Меркурий, който по принцип разваля всичко, до което се докосне по пътя си. Козирозите специално ще страдат силно от проблеми в комуникацията, ще има много недоизказани неща, грешно интерпретирана информация, ще се изливат обиди, а реакцията срещу тях ще бъде повече от неуместна. За съжаление няма да могат да противодействат, а просто трябва да изчакат бурята да премине.

Водолей

Прогнозата за Водолеите за тази седмица е обърквания и конфликти на килограм. В случая много ще помогнат комбинативният им ум, нестандартен подход и умението да се дистанцират емоционално от ситуацията, за да не изтрещят тотално от напрежение. Въпреки всички трудности, връзката им е повече от стабилна и това ще се докаже докаже още веднъж през тази седмица.



Риби

Въпреки пожертвователния ви характер, тази седмица ще поставяте предимно себе си на първо място и това ще ви донесе безброй моменти на наслада. Сексуалният ви живот е за завиждане, но вие по принцип плувате отлично във водите на романтиката и чувствеността. Единствено обвързаните ще имат малък проблем с половинките си, защото те не са свикали на такова шефско поведение от ваша страна, но в последствие може дори и да им хареса.

Четете още: Вижте кой е вашият най-успешен месец според зодията