Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите с нова любов през ноември

Продължаваме с хороскопа на следващите три знака от зодиака за месец ноември...

Рак – Месецът няма да е лош за вас, но трудностите са повече. Венера ще стане директна отново на 16 ноември. Ще можете да ускорите завършването на проект, който е забавен поради липса на средства или други обстоятелства. От време на време ще имате трудни и сложни ситуации. Меркурий ще започне ретроградно движение на 17 ноември и ще окаже неблагоприятно влияние върху отношенията ви с колегите. Ще възникват чести недоразумения и плановете ви ще се развиват бавно. През третата десетдневка на ноември Марс ще направи квадрат с Юпитер, който ще ви донесе неблагоприятни обстоятелства. С вашите началници може да имате конфликти, защото ще бъдете склонни да не се подчинявате на инструкциите им. До края на месеца ще установите стабилни взаимоотношения с бизнес партньорите и може да очаквате по-стабилно финансово състояние. Не е много подходящо време да сменяте работата си. Ако сте намислили кардинални промени в някоя област, няма да се сбъднат напълно очакванията ви. На 8 ноември Юпитер ще влезе в знака Стрелец и дома на здравето ви, поради което ще се подобри вашето здравословно състояние, ще укрепне имунитета ви. Ще почувствате нуждата да се движите повече. През втората половина на ноември ще бъдете податливи на настинки, повишена чувствителност към стрес и може да имате преходни психосоматични разстройства.

Трудно ще бъде на моменти да се постигне разбиране с близките ви дори и при решаване на ежедневните проблеми, поради което се препоръчва да не се засягат вълнуващи теми и да се избягват критиките. Периодът е добър за решаване на проблеми, свързани с личните отношения. Първата половина на ноември ви дава възможност да се справите с това, което от дълго време нарушава емоционалната ви връзка. Вашият партньор ще бъде готов да ви изслуша и да коригира грешките си, но е важно да видите и сами как да отстраните трудностите. Това ще ви помогне да се сближите и да подобрите отношенията си и най-накрая да решите проблемите помежду си. Иначе е твърд рано да се мисли за нови запознанства.

Лъв – Ноември въпреки, че е благоприятен месец, ще трябва да бъдете внимателни и предпазливи. Тригонът на Слънцето с Нептун през първата десетдневка на ноември ще ви подпомага в публичните изяви. Юпитер на 8 ноември ще влезе в знака Стрелец, което ще отвори нови възможности за стартиране на проекти. За някои Лъвове се откриват нови възможности за възход в кариерата. Бъдете внимателни при планирането на финансовите транзакции и избягвайте увеличение на разходите, тъй като паричните потоци ще бъдат променливи, затова може да се окаже, че сте на загуба. Меркурий ще започне ретроградно движение на 17 ноември, което ще ограничи способността ви да намирате креативни и творчески решения. Ще се сблъскате с трудности. Ще има закъснения със сроковете и неточности в информационния поток. Не трябва да се отказвате от плановете си, защото колкото повече усилия вложите, за да реализират целите, толкова повече шансове ще имате за постигането на желания резултат. Безработните от вас ще могат да намерят работа на непълно работно време, която да е добре платена. Ще можете лесно да получите работа в областта на хотелиерството, забавленията и развлеченията. Ноември ви носи най-вече стабилно здраве. Вашият имунитет и физическа подготовка ще бъдат силни, но е важно да ги поддържате, като се ангажирате с някакъв вид почивка и физическа активност в свободно време.

В началото на ноември ще почувствате нарастваща нужда да се забавлявате и да започнете приключение. Мнозина от свободните представители на знака изгубиха търпение да очакват сериозна връзка с човек, който ще изпълни всички техни очаквания. Тъй като такъв човек не се появява дълго време, няма да ви притеснява да влезете в приключение с някой, който не е свободен. Тайната връзка няма да бъде това, което ви привлича на първо място, но е възможна. Ако започнете сега връзка, тя няма да бъде продължителна.

Дева – Започва един не много спокоен месец. Слънцето ще направи тригон с Нептун на 6 ноември и ще ви помогне да си сътрудничите с човек на висока позиция или обществена личност. Уран ще се върне обратно в знака на Овен и ще доведе до неочаквани смущения в областта на платежните транзакции. Ето защо внимавайте с разходите и избягвайте да получавате заеми. На 8 ноември Юпитер ще влезе в знака Стрелец, което ще ви даде възможност да бъдете по-ефективни при изпълнението на предвидените крайни срокове. Ще постигнете по-добър успех, ако се занимавате със счетоводство, продажби на недвижими имоти и административна работа. Венера ще стане отново директно на 16 ноември и ще ви позволи да ускорите финансирането на текущите проекти. Марс ще влезе в Риби в средата на месеца и ще ви донесе малко нестабилни взаимоотношения с бизнес партньори, което ще изисква корекции и компромиси. Меркурий ще започне ретроградно движение на 17 ноември и ще ви изправи пред пречки при разработването на бизнес планове, които ще доведат до закъснения и забавяния на планираните срокове. Бъдете внимателни при публичните изяви. В областта на финансите ще се сблъскате с трудности при платежните операции. На 9 ноември Венера ще направи тригон с Марс, преминаващ през дома на здравето ви, което ще ви помогне да укрепите имунитета си. През втората половина на ноември здравето ви ще стане по-чувствително.

Ще отделите повече време за семейството. През втората половина на месеца Марс ще навлезе във вашето поле на любовта и партньорството, откъдето ще направи квадратура с Юпитер. Това ще доведе до напрежение и конфликтни ситуации, защото ще бъдете склонни да налагате волята си и да не обръщате внимание на реалните нужди на близкия човек. До края на месеца ще можете да съгласувате и подобрите комуникацията. След средата на ноември нарастват шансовете на свободните представители на знака да започнат нова връзка.

Хороскопа за ноември на следващите три знака от зодиака очаквайте утре >>

Четете още: Любовни трепети носи ноември на Овена