Автор
Woman.bg

Днес е Пълнолуние във Водолей: Време е да отсеете истинските си приятели!

В разгара на горещините ще ни се наложи да укротим страстите и да станем значително по-трезвомислещи, защото днес в 15,30 часа настъпва Пълнолуние във Водолей.

Събитието ще ни направи по-емоционални, първични и нетърпеливи. Но за да не развалим отношенията с близките си, или за да не нарушим мира вкъщи, трябва да се постараем да сме по-балансирани в изказванията и действията си.

Ефектът от Пълнолунието ще се усеща не само на 15 август, но и на следващия ден. А най-силно енергията му ще почувстват фиксираните знаци Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, както и хората, които имат лични планети или асцендент в някои от изброените знаци.



Трябва да запомните, че по принцип Пълнолунието не е момент да бъдете активни. Енергията на събитието не е подходяща за действия, а зарядът му е идеален за размисли и усамотение. Сега е времето да останете насаме с мислите си, за да осъзнаете какво трябва да промените в себе си и в заобикалящата ви реалност.



Ето и няколко аспекта от живота ви, в които е добре да се съсредоточите по време на Пълнолуние:

* Темата за свободата е актуална в този момент. Сега е времето да се замислите ограничена ли е личната ви свобода и ако отговорът е „да“, трябва да направите план как да си я възвърнете.

* Време е да помислите и за приятелствата в своя живот. Сега е идеалният момент да се замислите кои са истинските ви приятели и кои са тези хора, които не трябва да допускате близо до себе си, защото те са всичко друго, но не и верните другари, както ви се пишат.

* Идните часове са подходящи и за взимане на важни решения, свързани с децата. Например, ако в последно време сте се отдали на размисли - време ли е да станете родител, енергията на пълнолунието ще ви помогне да достигнете до най-разумното решение.

Важно! Почитателите на т.нар. Лунна диета трябва да са готови за провеждането на режима, който започва на 15 август точно в 15:30:30 ч. и приключва след 24 часа на 16 август в същия час. По време на диетата се препоръчва да изпиете 2-4 литра течности, а най-добре е това да бъде вода. Допустимо е и консумацията на чай без захар. Ако спазвате режима, може да свалите между 1 и 3 килограма.