Автор
Woman.bg

Днес е Света Анна. Вижте какви качества притежават родените на 25-о число

Луната намалява (до 1 август), Меркурий е ретрограден (до 1 август).

Християнската църква отбелязва на 25 юли Успение на Света Анна - блажената смърт на Света Анна, майката на Богородица. Светицата се приема като един от основните християнски символи на майчинството.

Буква А е първата в азбуката, отговаря на числото 1 и олицетворява водачество, самостоятелност, творчество, като тя символизира „главата“. За нея са характерни черти като устрем и решителност, при това съчетани с усърдие, воля, непреклонност, целенасоченост, но и самонадеяност, предприемчивост, водена от интуиция, амбиция и енергичност, смелост, която често се диктува от авантюризъм, дързост, самоувереност и дори самомнителност.

Тази буква се изявява в умственото поле, което значи, че човек има качества за начинания от голям мащаб. Това му дава възможност да пише на сериозни теми или да прави открития в областта на техниката. Подходяща сфера за изява е и дипломацията, а често такъв човек става откривател или лидер. Освен всичко това, буква А насочва вниманието си към самоусъвършенстване и издигане на личността, тя е вдъхновена и способна да върви към целта, без да се отклонява.

С Рождено число 25, независимо от месеца, хармоничните ви взаимоотношения са с партньори, които да удовлетворяват 25 както душевно, така и материално. Затова то често контактува с делови и преуспели хора.


Но за 25 е също толкова важно партньорът му да откликва на романтичната му природа (2). 25 е силно мотивирано да търси промяна и я намира като скача от едно нещо на друго, често може да сменя работата си, обича пътешествията, както и разнообразието в контактите си.

Но 25 в никакъв случай не е повърхностно и неискрено. Ако е нужно да избира между личните си отношения и подтика си към промяна, то изборът натежава към нежеланието му да нарани хората, на които държи.

Днес денят е белязан с две цифри 7 (15/7+7=14/5) и с едно кармично число 14/5, затова е добре да се постараете да обуздаете стремежа си към материални придобивки, като се отдадете на изкуство, което отговаря на темперамента на 25.

Най-добре днес насочете вниманието си към предпазването от напрежение, нервност, избухливост, защото тази склонност на 25 е в състояние да вреди не само на здравето му, но и да го доведе до пълен срив.

Автор: Sunny Lambroso

Четете още: Успение на св. Анна - покровителка на бременните и децата