Днес ни очаква напрегнато вълчо пълнолуние, ето как ще се промени животът ни

Ето че месец януари е вече към края си и дойде време за първото Пълнолуние за годината.

Всяко Пълнолуние си има наименование и обикновено е свързано с природата. Предстоящото лунно явление се нарича “Вълча Луна” и идва от дългите нощи през януари, в които често се е чувал вой на вълци.

Тази година то ще настъпи на 28 януари 2021 в 21:18:35 часа.

Хората сме под влияние на циклите на Луната, а това не е никак лошо, ако знаем как да се синхронизираме с тях. И ако Новолунието е време за нови желания и бъдещи планове, то Пълнолунието е времето, по което да берем плодовете на труда си. Освен това Пълнолунието ни помага да се вгледаме в себе си по-добре и да се разделим с ненужните енергии, отношения, хора и вещи.

Първото Пълнолуние за годината ще се случи в Лъв. То формира някои напрегнати аспекти, което означава, че този период ще бъде предизвикателен и дори изнервящ. За повечето хора ще бъде трудно да релаксират и да се отпуснат. Енергията на това Пълнолуние ще ни тласне по-скоро към действия, желание за успех и постигане на цели. Ще ни даде кураж, но може да доведе и до агресия и насилие. Затова имайте предвид, че е възможно вие и околните да бъдете особено напрегнати в този период.

Не забравяйте и че има вероятност да действате импулсивно, което обаче няма да доведе до успех. Затова бройте до 10 преди да вземете решение.

Добре е и да не държите цялата тази агресивна енергия в себе си. Опитайте се да й дадете поле за изява чрез спорт, тичане или медитация. Това ще предотврати множество потенциални конфликти.



Астролозите предупреждават, че в рамките на това Пълнолуние ще имате особена нужда от любов и разбиране, която обаче има опасност да прерасне в ревност и обсебеност. Затова имайте едно наум и при общуване с най-близките ви хора.

От помощ би било при всяка напрегната ситуация да се вгледате в себе си и да се запитате защо реагирате толкова бурно, какви травми, минали събития и рани се опитват да излязат на повърхността?