Автор
Woman.bg

Днес се вслушайте в сърцето си! Това ще ви донесе късмет

Луната расте (до 15 август).

Ако съберете числата на деня 8 и месеца 8, се получава едно важно в нумерологично отношение число, което определя основните жизнени изпитания за носителя на това число, наречено число на Постижението, в случая кармичното 16/7. Същото число на Постижението може да има всеки, чийто сбор от датата и месеца е 16/7, например 07.09., 09.07. и т.н.

Ако вашето число на Постижението, независимо от месеца, е 16, то сочи възможност за загуба, ако не се следва закона за правилното действие - вслушване в сърцето.

С това число на Постижението, вие имате склонност да слушате разума си, а не сърцето – да действате по собствените си правила без страх, че нещата няма да станат по начина, по който се предполага, че ще станат, и вие ще останете объркан. 16 сочи също голяма загриженост за благополучието на другите, поради което се месите в живота им, защото вярвате, че вашият съвет ще ги спаси от болки и страдания. След това се чувствате наранени и неоценени, когато те отхвърлят непоискания ви съвет.

Дори да сте прави в 99 процента от случаите, не сте прави в 100 процента от времето. Имате нужда да бъдете нужен и оценен от другите. Но не сте месия, вие имате собствена посока, избрана от душата ви.

Докато не се научите да заменяте задължителното с препоръчително и личния контрол с божествено сътрудничество, животът ще е труден. Затова се опитвайте да се придържате към положителната страна на кармичното 16, а именно, надежден, духовен, аналитичен, интуитивен, интроспективен, емпат, обективен, отворен, уязвим, любознателен, търпелив, просветлен, умеещ да вижда всички страни на проблема. Именно тези качества са нужни в деня на двете 8 – 08.08, когато благородството, благотворителността, състраданието, грижата, са мярката за даването и вземането, огледално отразени в числото 8 – символ на безкрайната любов и вечност.

Автор: Sunny Lambroso