Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Добри възможности за Девите през декември

Скъпи Деви, очаква ви интензивен творчески поток през декември, който ще ви позволи да дадете нова перспектива на чакащите задачи, задания и лични планове. Кариерата върви в правилната посока. Най-благоприятният период е за тези, които се занимават с някакво изкуство и творчество. Що се отнася до финансите (и не само), ви предстои период на добри възможности и от вас зависи да избирате разумно. Вашите началници ще признаят вашите усилия и ангажираност, така че е възможно повишаване на дохода или повишение на длъжността.

На 11 декември Слънцето в IV-я ви дом ще образува тригон с Марс в VIII дом, което ще се създаде благоприятни възможности за закупуване на семейни имоти, инвестиции със съдружници и благоприятни резултати в съдебни спорове за наследство или наследяване.


Здравето е страхотно.
Няма да имате почти никакви проблеми, ще усещате прилив на положителна енергия през целия месец, стига да не се отнасяте безотговорно към себе си. От 01 до 20 декември, Меркурий ще преминава през IV-я ви дом, посочвайки възможността за преместване или малки семейни пътувания (ако санитарните ограничения позволяват).

Пълното слънчево затъмнение на 14 декември в Стрелец се случва отново в IV дом (дома, семейството) на Дева, в квадратура към знака ви, което означава, че ще генерира известно напрежение в тази област, но присъствието на други звездни фактори намекват за бързо помирение и близост.


Много Деви ще бъдат отдадени на партньора си този месец и ще искат да прекарват повече време у дома. Тези, които скоро са прекъснали връзка може би е най-добре да забравят за бившите си партньори и да продължат напред. Време е за нови истории.

След 20-21 декември, когато Слънцето и Меркурий ще преминат в дома на любовта, увеличават възможностите за романтика, създават предпоставки за флиртове, по-скоро на база на интелектуално привличане, отколкото на физическо. За свободните представители на знака има надежда да срещнат човек, с когото ще имат много общи неща, така че е възможно да се сближат и да влязат в романтична връзка.