Дори и Ванга се е страхувала от тях: Тези 3 зодии са под закрилата на висши сили

10 юли 2022 | 10:18
22513
1
снимки: Pexels
1

Знаете ли, че пророчицата Ванга не е искала да общува с представители на определени зодии? Тя дори се страхувала от тях и дори не се вълнувала нито от статута им в обществото, нито от финансовото им състояние. Те просто нямали щастието да бъдат приети от нея или поне такива твърдения се появиха в онлайн пространството. Ванга смятала, че хората, родени под тези три зодиакални знака, са опасни и притежават особена сила, а някои от тях са склонни дори към жестокост. Ето кои са те:

Лъв

Говори се, че според Ванга, Лъвовете имат способности на ясновидци и било трудно да бъдат "разчетени". Тя смятала още, че представителите на тази зодия разполагат с огромна сила, която обаче не умеят да управляват, а енергията около тях е истински хаос. Затова и техните положителни черти се превръщат в отрицателни. Лъвовете са силни и амбициозни, но когато не получат, това което желаят, са склонни към разрушителни действия. Те са харизматични, но крайно обидчиви и дори една обикновена шега може да ги накара да изпратят опустошителен поток от негативна енергия. 

жена

Скорпион

Според Ванга, Скорпионите имат "защита от висша сила". Какво точно означава това, тя така и не пояснила, но когато ѝ се налагало да се срещне с представител от тази зодия, след това ѝ трябвало много дълго време за възстановяване. Пророчицата била категорична, че е много трудно да прочете мислите на Скорпионите, както и да види съдбата им. Сякаш имало нещо, което ѝ пречело да погледне в бъдещето на тези хора. Тя твърдяла още, че хората, родени под този знак, притежават дарбата да хипнотизират и манипулират другите. Те дори омагьосвали без никакво усилие. Не е тайна, че също така Скорпионите са пълни с противоречия, но са изключително целеустремени и много от тях заемат ръководни длъжности още в младите си години. Те са харизматични и определено умеят да използват слабостите на другите, за да постигнат целта си. 

жена

Риби

Ванга била убедена, че Рибите също имат дарбата да предсказват бъдещето. Много от тях притежават и други необичайни способности, а пророчицата ги избягвала заради прекалено мощната им енергия. Тя вярвала, че Рибите нямат нужда от напътствия, защото и сами можели да усетят какво ще им се случи занапред. Представителите от тази зодия са добри психолози и са много отдадени на приятелите си, но враговете им обикновено си плащат солено, тъй като те са способни на коварство и притежават невероятна сила срещу опонента си. 

Четете още: Никой не подозира, че тези 4 зодии крият в себе си изключителна сила

Още по темата

Коментари

1 1
  11 юли 2022 | 09:25 отговор
 

1

 

Добави Коментар

Най-четени