Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ерогенните зони на Раците

Зад хубавото лице на представител на този зодиакален знак стои цял океан от емоции. Емоционалното състояние на Рака се влияе от Луната. Може да забележите, че търси нежност или грубост в зависимост от лунната фаза.

Жената Рак има нужда от възхищение. Комплиментът е толкова важен за нея, колкото всеки друг компонент на ухажването. Тя не обича да я пришпорват. Събличайки се за първи път пред вас, тя очаква да изразите удоволствието си. Жената Рак е роб на моментното настроение. В повечето случаи не е склонна към нетрадиционни прояви на сексуалност.

За мъжа Рак са характерни много нежност, емоция и въображение, които го правят много, много специален любовник. По време на любовната игра той ще покаже бавност, задълбоченост, защото иска не само да намери удовлетворение, но и да ви направи щастливи. За разлика от други партньори, които смятат грубата сила за проява на мъжественост, Ракът мъж реагира фино на настроението ви, което го прави отличен любовник.

Устните на Раците са ерогенна зона. Най-ефективният начин да се събуди страстта на Рака е дълга френска целувка. Мъжете и жените, родени под този знак, обичат страстните целувки, за които се използват не само устните, но и езикът и зъбите. Има случаи, когато целувките могат да доведат Рака до оргазъм!

След целувката обърнете внимание на гърдите, особено на зърната. Опитайте се леко да докоснете гърдите им или да си играете със зърната им - това ще събуди вътрешната им енергия. Най-чувствителните части на тялото на Раците са гърдите и коремът, и представителите на двата пола реагират на орално и ръчно стимулиране на зърната.

Галейки долната част на гърдите и корема с върха на пръстите, събуждате у партньора остро сексуално желание. Жените Рак също силно реагират, когато партньорът им завърти зърното с палец и показалец. Дори в по-късния етап на прелюдията, лекото опипване на гърдите или зърното ще доведе до допълнително удоволствие.

Ако правите любов с мъж Рак, прокарайте ръка през гърдите му и корема, като едва докосвате кожата му. Космите по тялото му ще настръхнат. Ако продължите с тази ласка, Ракът ще полудее!

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Рак