"Красотата е в очите на гледащия". Това е максима, която всички сме чували.

И макар естетическото възприятие да е субективно, няма как да не споменем, че според мнозина то се определя и от...звездите. Иначе казано - от зодиакалния знак, под който сме родени.

И след като уточнихме това, вижте кои са най-красивите дами в зодиака в следващите редове:



Везни


Жените от тази зодия излъчват изисканост и елегантност. Те са добре облечени, с красива прическа и деликатен грим. Но истината е, че красотата им се дължи не само на чисто физически характеристики, но и е резултат от изисканата им осанка, чувството им за хумор, общителността им и широката усмивка, винаги грееща върху лицето им.

Лъв

Те са цариците на зодиака, поради което и не е учудващо, че са винаги спретнати и издокарани. Истината е, че никоя друга дама от зодиака не влага толкова средства във външния си вид, колкото една Лъвица.

Нейният маникюр е винаги изряден, тоалетът ѝ е цветен и запомнящ се, а косата ѝ е стилизирана в красива прическа... дори когато излиза за пет минути до магазина.



Рак

Тези жени са родени, за да бъдат съпруги и майки. Те са грижовни, всеотдайни и нежни. Тези им качества ясно личат и им придават една неустоима харизма. Тя е ясно изписана и върху лицето им, което се откроява с правилна форма и изразителни очи.

Очите на жените Рак са големи и излъчващи топлина, те хипнотизират околните и ги карат да се чувстват спокойни.

Телец

Дамите от тази зодия пленяват с пищни извивки, които не могат да оставят мъжете безразлични. Лицето на жената Телец е овално, с плътни устни и прелъстителен поглед.

Овен


Овните са изключително критични както към околните, така и към себе си. Поради това и те винаги държат да изглеждат перфектно.

За целта прекарват часове във фитнес залата, както и във фризьорския и козметичния салон. Винаги са в крак с модата.