Ето ги най-магичните дни през декември, когато стават чудеса и желанията се сбъдват

29 ноември 2021 | 10:47
3407
1
Unsplash
1

Да, по Коледа стават чудеса. Но има няколко дати преди светлия празник, в които можете да поискате нещо много желано от Вселената и тя да ви съдейства. Ето кои са те...

1 декември - денят, в който Нептун става директен

Ретроградният Нептун ни донесе много проблеми, но в първия ден на зимата те ще изчезнат като с вълшебна пръчица. Мнозина най-накрая ще успеят да станат по-независими, продуктивни и мотивирани. Краят на годината е чудесен за активен бизнес и работа.

12 декември - силата на огледалната дата

Това е идеалният ден за учене и духовна практика. На 12 декември много от нас ще получат голям положителен заряд от числото 3, което ще управлява света цели 24 часа. Материалното ще остане на заден план, а приятелството, любовта и добротата ще бъдат на първо място.

13 декември – денят, в който Марс преминава в Стрелец

Марс в знака Стрелец се усеща страхотно. Цялата енергия на червената планета ще може да бъде насочена към защита на нашите вярвания, идеали и житейски принципи. Всички ще станем малко по-смели. Самият ден на прехода ще бъде светъл и позитивен, тласкащ ни към доброта и опити да помогнем на нуждаещите се.

14 и 15 декември – денят, в който ще наблюдаваме Пик на метеорния поток Геминиди

На 14 и 15 звездният поток, наречен Геминиди, ще бъде максимално активен. Очаква ни невероятно красиво „светлинно шоу“. А астролозите напомнят, че тези два дни също са сред най-успешните и късметлийски през декември. Сиянието на потока се намира в съзвездието Близнаци, така че тези дни можете да си пожелавате много любов и креативност.

21 декември – денят на зимното слънцестоене и пика на метеорния поток Урсиди

Този ден ще бъде много благоприятен, защото на 21-ви ще се случат наведнъж цели две важни събития. Зимното слънцестоене, което ни носи вътрешна хармония и вяра в доброто. В момента на пика на Урсидите много от нас могат да очакват просветление и осъзнаване на нещо изключително важно.

Коментари

1 Баян
  29 ноември 2021 | 13:44 отговор
 

ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China

 

Добави Коментар

Най-четени