Автор
Весела Георгиева

Ето ги най-нещастните представители на зодиака

Има хора, които са си нещастни по рождение. Все нещо им е криво, все някой им е виновен, все не им се случват нещата... Според астролозите три са зодиите, чиито представители влизат в графата "най-нещастни". Сред тях ли сте?

Риби

Проучване, изследвало повече от 10 хиляди души, установило, че най-нещастни във времето и пространството са хората от зодия Риби. Те до голяма степен са интроверти, затварят се в себе си, спират достъпа до сърцето и душата си, рядко имат до себе си близък човек, който да ги накара да се усмихнат и да ги насърчи. Освен това, Рибите често не срещат своята сродна душа и се превръщат в самотници, а това допълнително ги депресира.


Дева

Девите са един доста напрегнат зодиакален знак, работещ по свои собствени правила, гонещ винаги съвършенството - в работата, в отношенията, в живота! Ако не беше такъв инат, Девата щеше да е много, ама много щастлива. Девите винаги работят упорито, за да постигнат успех. Какво да правиш, съдба.


Рак

Хората, които са родени под знака на Рак, също рядко се наричат щастливи. Факт е, че те често трябва да разрешат куп психологически проблеми, за да успеят да изплуват в живота. Налага се спешно да започнат да вярват повече в себе си, иначе рискуват цял живот да бъдат в ролята на подчинения и да са депресирани.