Автор
Десислава Недева

Ето ги петте най-непретенциозни и земни зодии

Всички си мислим, че се държим готино, непринудени сме в реакциите си и със спокойствие общуваме с останалите, но не винаги изглеждаме така, както на нас ни се иска. За да бъдем максимално земни хора, ние трябва да се освободим от всички свои очаквания към другите, да внимаваме какво говорим и какво правим пред публика и да се чувстваме еднакво удобно, както когато сме насаме, така и когато се намиране в компания. Тук астрологията може да ни помогне много в определянето на най-приятните за общуване зодии.

Съществуват пет зодии, които са здраво стъпили на земята, което означава, че са стабилни, силни и предпазливи, както в думите, така и в делата си. Тях не можете да ги манипулирате, нито да ги излъжете, но това в никакъв случай не означава, че са пасивни. Те просто не се въвличат в излишни драми и конфликти. Вижте кои са те:

Рак

Раците никога не се преструват, че са някой, който не са и не изневеряват на стила си. Те обичат да покровителстват другите и са искрени, когато пожелават щастие и успех на приятелите си. Те няма фалшиво да демонстрират радост, когато техният най-добър приятел постига мечтите си. Те действително са горди с хората, които се намират близо до тях. Представителите на тази зодия не познават завистта и ревността, защото се чувстват сигурни и уверени в собствения си успех. Те приемат хората, с които общуват като равни и никога не летят в облаците.



Риби

Рибите са една от най-земните зодии благодарение на своята безпогрешна ценностна система и нещата, които са готови да направят, за да помогнат на другите. Те умеят да видят отвъд обозримото и тъй като са силно интуитивни създания, понякога може да се каже, че познават човека отсреща дори по-добре, отколкото самият той се познава. Това е най-състрадателният знак от зодиака и има склонността да бъде жертвоготовен и отдаден на своите близки и приятели. Ако види, че някой се намира в беда, той е готов да даде и живота си, но ще му помогне.



Телец

Телците са не само земни като характер, но са и представители на стихията земя. Те не общуват с хората според външния им вид, а според характера им. Умеят да се чувстват достатъчно добре, както когато са сами, така и в големи и шумни компании. Не се поддават и не участват в разнасянето на слухове и клюки и залагат на мнението, което сами си създават от свой собствен опит. Телците са тактични, дълбокомислени и се осланят предимно на инстинктите си. Те знаят какво е най-добре за тях и ще се придържат към вярванията си, дори когато другите се опитват да ги убедят в обратното.



Дева

Девите винаги мислят, преди да кажат нещо и са внимателни с подбора думи в речта си. Те не обиждат никой целенасочено и не влизат в спор, само заради удоволствието, което изпитват от него. Разговорите с представители на тази зодия протичат гладко и леко, защото те винаги изслушват какво имате да им казват и след това дават адекватен и аргументиран отговор. Те много добре знаят, че са по-умни от средностатистическия човек, но никога няма да използват знанията и интелекта си, за да унижават другите, тъй като не са носители на огромно его.



Козирог

Козирозите притежават всички качества, които ги превръщат в едни от най-земните и уравновесени събеседници. Те са търпеливи, мъдри, отговорни и практични. Те винаги са там, когато някой има нужда от тях и ще дадат най-добрия съвет, когато биват помолени за това. И въпреки, че имат една по-дива страна от своя характер, те никога няма да я демонстрират така, че да потиснат или ощетят друг човек. Това е така, защото те са не само земни и силни лидери, но и се стремят да покровителстват по-слабите. Те са амбициозни, но остават винаги благодарни за това, което притежават към настоящия момент.

Четете още: Кое митично същество си според зодията