Автор
Весела Георгиева

Ето ги зодиите, които се женят по любов

Да, има и такива хора. за които парите и облагите нямат значение в личен план, ако между тях и партньорът им не гори истинска любов. Ето кои са онези представители на зодиака, които не обичат нищо нагласено, поред "Pink Villa".

Овен

Овните са много страстни натури. И са много романтични. Бързо се влюбват, често - от пръв поглед. Държат винаги на чувствата, не на материалния аспект във връзката. Често се женят или омъжват за най-добрия си приятел.

Телец

Това са хора, които наистина мислят много преди да се обвържат. Те не обичат да правят грешки. Търсят онзи партньор, с когото да прекарат целия си живот. Сами избират половинката си, най-често - по любов, затова и по-рядко стигат до раздяла или развод.

Близнаци

Ех, Близнаци! Те са една от най-социалните и приятелски настроени зодии. Общуват с много и различни хора. бързо се влюбват, импулсивни са и много чувствителни. Рядко преценят връзката откъм материалната страна. Обикновено се доверяват на чувствата си.

Стрелец

Знае се, че Стрелците не спазват правила, закони и живеят само според своите си условия. Не обичат уредените бракове, нито пък слушат съвети, когато става въпрос за връзка и любов.Търсят някой като тях, истинската любов. .