Очаква ни една интересна седмица. Новолунието ни обещава ново начало, а Венера в знака на Козирог води до доста промени. Първото новолуние за тази година ще ни потърси отговорност, ще ни вкара в материални разговори, ще ни подари срещи с авторитети. Избягвайте крайностите. Някои от вас ще се влюбят, други ще се радват на трепети и приятелство.


Овен
Седмицата е идеална, за да да заявите своите сериозни намерения. За първи път можете да покажете пред света новата си половинка, да споделите за отношенията си пред най-близките си хора. Сега е моментът да покажете кои са важните в живота ви хора. Към личния ви живот е приковано голямо внимание. Предстои ви нещо голямо. Някои ще планират сватба, дреги представители на зодията ще започнат връзка с влиятелен човек, публична личност.


Телец
Прекалено много идеализирате любовта. Във вашите представи тя е нещо свръхустойчиво, стабилно, честно... Трудно ще намерите човек, който да отговори на идеала ви. Започвате да търсите нещо, което реално не съществува. В сряда или четвъртък ви предстои кратко пътуване с романтична цел. Ако наистина търсите партньор и не го откривате около вас, регистрирайте се в сайт за запознанства.

Близнаци
В началото на седмицата виждате само добрите страни на връзката си. Обръщате внимание какво мислят хората за отношенията ви. Стараете се да придадете на връзката си повече блясък, повече значение. В средата на седмицата хората, които са във връзка, ще обсъждат темата за общия бюджет. Много е вероятно платоническите отношения, които поддържате с представител на силния пол, да се превърнат съвсем скоро в сексуални. През уикенда ще обсъждате финнасови въпроси, ще търсите съвет от партньора си.


Рак
Новолунието в сряда предвещава ново начало в личния ви живот, каднилна трансформация. Вероятно е събитията да излязат от контрол и причина за това ще стане някакъв инцидент. Всичко минало ще си отиде, за да да дойде на негово място нещо ново. В продължение на месец животът ви ще върви в нова посока. Ще се случи нещо наистина важно – ще се разделите със стар партньор, ще се появи нов мъж в живота ви. Или настоящите ви отношения ще се развият много бързо.

Лъв
За съжаление тази седмица няма да е много добра за личните ви отношения. Ще има проблеми, възможно е партньорът ви да има проблеми, а вие да трябва да го подкрепите. Съществува опасност от раздяла, макар и временна. Или от старта на един неуспешен нов роман. Но не унивате, всичко ще бъде наред.

Дева
През тази седмица вие ще отделите на личния си живот много повече време. Ще ходите по срещи, ще се радвате на време с любимия човек, ако имате вече такв, ще зарадвате половинката си с подарък. В сряда или четвъртък ви очаква неочаквана среща. Може би на прага ви ще застане едно ново запознанство. Вълнуващо и неочаквано. При двойките пък партньорът ще ги изненада приятно. В неделя ще ви залеят сантиментални моменти. Не ходете на среща от съжаление.

Везни

Не забравяйте – личният ви живот трябва да си остане личен. По-малко демонстрирайте пред околните онова, което вълнува душата ви. Колкото по-интимни в домашна среда са отношенията ви, толкова по-щастливи ще бъдат. Поставяте началото на нов съвместен живот. В дома ви в сряда или четвъртък ще влезе нещо приетно от личен характер.

Скорпион
Очакват ви сериозни проблеми, пъзете се от скандал. Възможно е това да провокира у вас мисли за промяна. Възожно е да решите да смените партньора или да му поставите ултиматум, че държите на по-сериозните отношения. Не очаквайте добра развръзка. Но все пак, ако не бързате да приключите, ще можете да решите заедно възникналите проблеми.


Стрелец

След един доста успешен период с любовни завоевания и сериозен интерес от страна на противоположния пол, тази седмица ще бъде малко по-скучна и унила. Венера в Козирог няма да ви подари много забележителни впечатления. В най-лошия случай ще изпаднете в лека депресия, което пък ще ви подтикне да направите равносметка на отминалите дни и да прецените, че сте били твърде щедри.

Козирог
Венера във вашия знак създава атмосфера на любов, сдържано спокойна, със сериозно обвързване. Ще се радвате на успех в личен план, хората ще оценят вашите целеустременост и делова нагласа. Ще бъдете привлечени от по-млад човек, възможно е да се влюбите лудо. И ще трябва да мислите план как да получите сърцето на този човек. Бъдете внимателни, за да не се разочаровате.

Водолей
Личният ви живот остава скрит за околните, но се ризвива много добре. Възможно е да пътувате с половинката си или да завъртите онлайн връзка. За непланираните, спонтанни любовни действия най-подходящи са сряда и четвъртък. Имате добри възможности за флирт в мрежата. Възможно е да не разберете, че човекът срещу вас има по-различни от приятелските намерения.

Риби
Радвате се на спокойна любов, ако сте във връзка. Ако сте сингъл, ще срещнете някого на място, на което има повече хора. Бъдете внимателни с приятели, възможно е интимни намерения да се отразят лошо върху приятелските ви отношения. В сряда и четвъртък са възможни любовни обрати. А в неделя ще се потопите в романтика.