Автор
Весела Георгиева

Ето го най-точният любовен хороскоп за тази седмица

Лятото е в разгара си. Ухае на море, слънцето стопля телата, а ние отдавна сме захвърлили дрехите и се радваме на лъчите му. А във въздуха се носи аромат на рози и любов. Вижте какво ни е приготвила Вселената в любовен план за тази седмица.

Овен

Щастието ви е пълно. Имате любовта, за която мечтаете и то с човека, когото харесвате. Какво повече можете да искате от съдбата? Просто бъдете себе си и се носете смело на крилете на любовта.

Телец

Когато вечер заспивате и тайничко си пожелавате любов, това означава, че сте готови за нея, нали? А защо тогава отказвате поканите, които получавате? Бъдете по-смели. Щастието ви е буквално зад ъгъла. Но трябва и вие да положите малко усилие.

Близнаци

Да, скъпи Близнаци. харесвани сте. Но не си вирете много нослето. Използвайте момента да намерите своя партньор. Онзи, който ще стопля зимните ви нощи. Заслужавате да бъдете щастливи. И ще бъдете. Лятото ще ви донесе така желаната любов. Бъдете готови да я прегърнете.

Рак

Скъпи Раци, оставете претенциите и прекалено големите, понякога нереални изисквания към другия пол, и се гмурнете в страната на удоволствията. Колкото по-малко мислите, толкова по-бързо ще се случат нещата. Не вярвайте на измислени постулати, следвайте сърцето си.

Лъв

Скъпи Лъвове, вашият рев винаги е стряскал обществото, а походката ви на харесвани партньори винаги е привличала погледите. Само че не смятате ли, че е време да свалите малко гарда и да се огледате. Щастието е на една ръка разстояние. И ако сега ви е добре, когато срещнете своя желан партньор, ще ви бъде в пъти по-добре. помислете над това.

Дева

Скъпи Деви, знам, че ви боли, но такъв е животът. Понякога върви надолу, понякога ни кара да летим. Всичко е въпрос на гледна точка. Усмихнете му се и бъдете сигурни, че съвсем скоро вятърът ще довее на рамото ви нещо ново и много хубаво.

Везни

Скъпи Везни, първо се успокойте. Със завист и злоба няма никъде да стигнете. Не забравяйте, че Вселената връща онова, което й изпратите. А вие напоследък изпращате доста негативни послания и емоции. В момента, в който сърцето ви се изпълни с любов към вас самите, и в живота ви ще настъпи хармония.

Скорпион

Скорпиони, вие сте във вихъра на любовта и щастието. Страхотно усещане, нали? Ами наслаждавайте му се. Животът ви поднася нещо наистина прекрасно и вие трябва да го оцените. Оставете неприятните моменти зад гърба си. Живейте. Сега му е времето да бъдете и по-палави, и по-смели.

Стрелец

Скъпи Стрелци, вие сте готови за нова връзка, а защо не и за брак. Да, съдбата ви е забъркала един невероятен коктейл от емоции, а звездите подкрепят с две ръце това ново начало. Ще бъде добре за вас. И ще бъде за дълго време. Може и "докато смъртта ви раздели", кой знае.

Козирог

Скъпи Козирози, нали помните онзи филм - "Яж, моли се и обичай"? Време е да влезете точно в него. Време е за промяна, за осъзнаване, за откриване на важните неща. И за много щастливи моменти. Те са си ваши, никой няма да ви ги вземе. Заслужили сте си ги.

Водолей

Търсете онова, което ви кара да се усмихвате. Онова, което ви прави щастливи. Онова, което е за вас. Не слушайте какво ви говорят другите. Вие най-добре знаете как да изживеете живота си и от какво имате нужда. И когато сте готови да го формулирате точно, ще го получите.

Риби

Скъпи Риби, стига с тези сълзи и сополи. Излезте от зоната си на комфорт, огледайте се и дайте пълна газ напред. Животът е тук и сега. Не чакайте да дойде момент, в който ще сте готови. И сега сте готови. Бъдете. Любовта никога не се случва по план.