Автор
Десислава Недева

Ето го най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Пълнолунието, което ще се случи във вашия знак в четвъртък, ще подчертае вродените ви качества като инициативност, борбеност и независимост. Това ще се отрази изключително благотворно върху вашата кариера, но пък е възможно да породи някои противоречия с любимия, поради склонността ви да бъдете непреклонни.



Телец

Необвързаните представители на зодията ще имат страхотни перспективи за стартиране на нова и успешна връзка през следващите няколко дни. Човекът, към когото ще изпитате мигновено фатално привличане, ще бъде спокоен и уравновесен, но най-много ще ви впечатли с организираната си и комбинативна личност. Както се казва, със свещ да го бяхте търсили, нямаше да намерите по-подходящ партньор.

Близнаци

Възможно е през тази седмица близък до вас човек или член на семейството да се опита да се намеси в отношенията ви с партньора. Истината е, че дори да има право в това, което твърди и намеренията му да са добри, той не трябва да взима решенията вместо вас. Само вие можете да прецените кое е най-доброто за вашата връзка в този момент. Вярвайте само на това, което ви нашепва сърцето.



Рак

Независимо в какво семейно положение се намирате в момента, вие ще мислите единствено и само за любов. Положителното следствие от тази обсесия ще бъде, че най-после ще имате ясна представа за това как искате да изглеждат перфектните отношения между вас и вашия партньор. Ако сте обвързани в момента, ще успеете да предадете своите виждания за връзката си по един ненатрапчив и спокоен начин.

Лъв

През следващите няколко дни ще се чувствате самоуверени и секси, така че необвързаните ще се радват на завидно мъжко внимание, ласки, комплименти и редица неприлични предложения. Семейните представители на зодия Лъв ще се чувстват по-обичани, ценени и глезени от всякога. Обвързаните девойки пък, може да получат изненадващо предложение за брак, поднесено по един обезкуражаващо романтичен начин.



Дева

В края на седмицата Венера ще навлезе в пределите на вашия знак, което ще се отрази изключително ползотворно върху любовния ви живот. Ако от известно време насам си падате по някой готин младеж, но по една или друга причина се чувствате несигурни да демонстрирате чувствата си, то това положение мигновено ще се промени. Венера ще ви надари с увереност, сексапил и смелост да притежавате обекта на своите желания.

Везни

Въпреки, че началото на седмицата няма да бъде особено обещаващо в любовен аспект, в петък Везните най-после ще заровят томахавките със своя партньор и ще се радват на щастливи и хармонични почивни дни. Ще осъзнаете, че конфликтите са неминуемо следствие от съвместното съжителство между двама души с различни и борбени характери и ще се научите да ги приемате по-философски, без те да помрачават романтиката във вашата връзка.



Скорпион

Социалният и любовният живот на Скорпионите ще са обект на внимание и взаимовръзка през следващите няколко дни. Възможно е представител на противоположния пол, който сте считали за добър приятел, да се окаже, че изпитва силни чувства към вас, които значително се разграничават от просто приятелските. От вас зависи дали ще приемете предизвикателството или ще прекратите отношенията си завинаги.

Стрелец

В първите дни от новата седмица ще имате усещането, че се намирате в неравностойна битка с любовта, но още в четвъртък нещата ще претърпят драматичен обрат, който ще бъде изцяло във ваша полза. Пълнолунието в Овен ще ви донесе необходимата сила и самочувствие да се борите за човека, когото обичате, макар и да ви се струва напълно недостъпен в този момент. Имайте повече вяра в себе си и рано или късно ще успеете.



Козирог

Любовта при вас ще започне да придобива все по-международен оттенък, тъй като усещате силно привличане от страна на човек, който е с различна от вашата националност. Вие сте традиционалисти по природа и това различие ви притеснява, но когато сърцето говори, разумът мълчи. Обвързаните представители на зодия Козирог ще се занимават с разнообразни правни въпроси, а някои от тях могат да ги отведат директно в гражданското.

Водолей

Ако се намирате в дългогодишна връзка, очаквайте споделени моменти на хармония и романтика през следващите няколко дни. Нищо няма да помрачава безоблачното небе на семейното ви щастие. В края на седмицата сексуалните изживявания ще станат дори още по-горещи, отколкото са били досега. Необвързаните представители на зодията ще научат за таен обожател и това ще раздвижи малко техния позаспал ентусиазъм.



Риби

Ако досега сте имали чести противоречия с вашия партньор, то през тази седмица ще заровите томахавките и ще се наслаждавате на романтични и спокойни моменти на споделено щастие, любов и привързаност. Няма да има дразги, нито нещо ще ви тежи в отношенията помежду ви. Напротив, с всеки изминал ден ще забелязвате колко много правите един за друг и как подкрепата, която си оказвате в трудни моменти, е най-ценното нещо, което някога ви се е случвало.

Четете още: За тези 4 зодии октомври ще бъде най-романтичният месец