Автор
Весела Георгиева

Ето го най-точният седмичен любовен хороскоп

Януари почти си е отишъл, а Амур ни носи изненади. Нещата в любовта ще стават малко по-трудно през тази студена седмица, но пък ще са наистина приказни.

Овен

Скъпи Овни, животът ви се променя. Към по-добро, ако сте сред хората, които търсят своята половинка. Сега е моментът да кажете "да" на новото начало и новият човек, който иска да влезе в живота ви. Смело.

Телец

Скъпи Телци, вие сте на върха на щастието си. И така трябва. Защото през тази седмица ще имате всичко. Ама наистина всичко. Свалят ви звездите, а сърцето на един много специален човек отдавна е в ръцете ви. Обичайте!

Близнаци

Няма пълно щастие, нали знаете? Да, вие никога не сте сигурни, че си струва да се разделите със свободата си. Но сега може би си струва. Може би. Преценете добре. Защото птичката каца веднъж на рамото.

Рак

Скъпи Раци, любовта е прекрасна, незивсимо от формата, под която ви се явява. Вие можете да обичате. А сега ще обичат вас. Много. И това със сигурност ще ви хареса. Не бягайте. Но и не бъдете твърде настъпателни. Всико ще се нареди.

Лъв

Скъпи Лъвове, няма безплатен обяд. Не го забравяйте. В любовта трябва да бъдете такива, каквито искате другите да са към вас. Ако изисквате честност, бъдете честни. И ако трябва да признаете някое прегрешение, сега е моментът.

Дева

Скъпи Деви, можете повече. Твърде сте сдържани и това някак плаши отсрещната страна. Вкарайте повече емоция в отношенията. Дайте и ще получите. Животът е прекрасен, когато има с кого да споделиш - всичко.

Везни

Скъпи Везни, прекрасно начало на новата година. Точно сега разбирате кои са важните за вас хора. По-добре късно, отколкото никога, нали? Е, ако е твърде късно, не се отчайвайте. Ще имате и други възможности.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, вие сте прекрасни, когато обичате. А сега се радвате на взаимност на чувствата. И сте още по-вдъхновени. И все пак, оставете малко свобода на човека до себе си, за да не му омръзне твърде бързо да бъде вашият домашен любимец.

Стрелец

Скъпи Стрелци, търсете истинските стойностни неща. Не се прехласвайте по лъскавите стъкълца, които просто проблясват на светлината. Вие обичате откритите отношения, защо сега сте склонни на компромис? След това ще страдате. Внимавайте!

Козирог

Скъпи Козирози, животът е твърде кратък, за да приемате нещата лично, когато те не са... Наслаждавайте се на това, което имате, и минавайте напред. Кавото било, било. Има много хубави мигове, които предстоят.

Водолей

Скъпи Водолеи, през тази седмица ви очаква много, ама много любов и щастливи моменти с любимия човек. И все пак, не го заливайте с твърде много романтика. Наслаждавайте се без да ставате досадни и обсебващи.

Риби

Скъпи Риби, гледате извън своята къщичка, но дали си струва? Наистина ли искате да се върнете назад във времето и да събудите една отдавна приключила връзка? Може и да си струда, но ще трябва да положите доста усилия. Ако не сте готови, не предприемайте нищо.