Ето го ритуалът, който ще сбъдне мечтите ви по време на предстоящото Новолуние

02 януари 2021 | 12:05
3891
2
Unsplash
2

Днес е новолуние и то се случва в знака на Козирог.

Козирогът е знак, който бихме казали, че определено знае как точно да се фокусира върху реални и напъълно достижими цели. Козирогът е много прагматичен и конкретен знак, който може да превърне дори мимолетните мечти в "заземен", практичен план за действие.

Затова това новолуние трябва да премине под знака на поставянето на конкретни цели, които да следваме през цялата година.


Да не забравяме и че сме в ретроградната Венера, която внася специален нюанс на това новолуние. Тя реално е и едно от посланията му - трябва да сии дадем сметка какво искаме, кое ни прави щастливи и какво правим против нашите желания.

Ето и ритуалът, който може да ви помогне да осъзнаете по-добре какво искате и как да го постигнете днес:

Препоръчва се да легнете с глава на изток (или на север). По време на релаксацията може да си представяте своя двойник, върху който прехвърляте всички свои недостатъци и качества, от които искате да се освободите. Постъпете така и с проблемите си. После завийте мислено двойника във фолио примерно, поставете го в един балон, на който отрязвате връвта и гледайте как бавно се отдалечава от вас, докато съвсем изчезне от погледа ви. Останете още малко да полежите.

Коментари

2
  04 декември 2021 | 11:07 отговор
 

Благодаря!❤️

 
1 June
  03 декември 2021 | 23:46 отговор
 

Пребольшое спасибо ! Заскакивайте и также на свеженаписанный портал :) Остеклить балкон цена

 

Добави Коментар

Най-четени