Автор
Ева Григорова

Ето как да помолите Черния Воден Заек да изпълни желанията ви през 2023 г.

Според китайския хороскоп идната 2023 г. ще премине под знака на Черният Воден Заек. В някои източници следващата година се споменава и като годината на Котката, но любопитното е, че в китайски език те се изобразяват с един йероглиф и имат сходни характеристики.

Добрата новина е, че 2023 г. не обещава сериозни сътресения, тъй като по природа заекът е сладко и привързано животно. Той може да ви донесе любов и семейно щастие, само трябва да знаете как да го помолите правилно.



Как да поканите късмета в дома си?

Китайците смятат заека за животно, което носи късмет на хората, затова е чудесна идея да си вземете вземете подходящата фигурка, която да поставите на видно място в дома си. Препоръчително е да изберете фигурки със златен цвят или с изображение на монети и пари - по този начин можете да привлечете финансов късмет в дома си. Ако пък откриете заек, който държи морков в лапите си, тогава той би могъл да се превърне в отличен талисман в бизнеса ви.

Ако сте сингъл и планирате през следващата година да откриете своята половинка, заложете на фигурки с двойка, най-добре бял цвят. Препоръчително е да ги поставите на прозореца.

Ако пък искате да промените характера си и да станете малко по-щастливи и добри през 2023 г., обърнете внимание на муцуната на животното. Тя трябва да изглежда дружелюбна и приветлива, а също и да развеселява с външния си вид.

Какво да облечете?

Тъй като 2023 е годината на Черния Заек, астролозите съветват да отпразнувате Нова година в празнично черно, но не забравяйте да добавите аксесоари, вдъхновени от водата, като например да украсите тоалета си с метални и сребърни елементи или да добавите син блясък под някаква форма.

Не забравяйте, че влизаме в двойна година на Заека (Котката), така че не се колебайте да носите дрехи и в други нюанси: бяло, сиво, оранжево или кафяво, в зависимост от възможните цветове на котката.



С кого да празнувате?

Заекът е символ на семейното огнище, той много цени семейните връзки, така че, ако е възможно, празнувайте празника в кръга на близките си хора и роднини. Тъй като това животно се страхува от силни звуци, по-добре е да не организирате твърде шумни тържества, за да не изплашите Заека. Оставете фойерверките и пиратките за следващи години.

Как да украсите дома си?

Опитайте се да създадете най-естествената среда в дома си, сякащ сте близо до природата. Спрете се на зелените и бежовите нюанси, които се харесват Заека. По-добре се откажете от ярки и натрапчиви тонове, в първия случай на Заека ще му е неудобно. Астролозите препоръчват и да приберете всички останали животни от видните места в дома си, тъй като Заекът е доста плашлив.



Какво трябва да сложите на масата си?

Опитайте се да отговорите на предпочитанията не само на Заека, но и на Котката. Добре е вашето меню да включва рибни и свински ястия, както и много зеленчукови салати и плодови закуски. Не забравяйте да украсите масата със зелени или златни аксесоари, като поставите фигурка на Заек в центъра на масата.

Как да си пожелаете желания, така че те да се сбъднат?

Напишете желанията си на лист хартия и след това го прочетете на глас няколко пъти. Важно е да се съсредоточите върху всяко малко нещо. Ако мечтаете да срещнете сродната си душа, опишете желания външен вид и качества, които са от голямо значение за вас. Ако пък искате да си купите нова кола, посочете нейните марка, цвят и всички подробности, които са важни за вас. Важното тук е да конкретизирате възможно най-много своите желания и да мислите за тях сякаш вече са се сбъднали.