Ето как да сбъднете желанията си с помощта на днешното Новолуние

Енергията на артистичните и мъдри Риби завладява небето на 13 февруари. Затова астролозите съветват днес и утре да се възползвате максимално от подредбата на планетите и да сбъднете желанията си.

Ето върху какво да се съсредоточите и какво да избягвате, за да срещнете помощта на водолейската енергия и да превърнете мечтите си в реалност.

ДА: Съсредоточете се върху бъдещето

Ерата на Водолея вече започна, а Новолунието дава тласък на футуристичната енергия и на новото начало. Затова използвайте периода на новата Луна, за да визуализирате идеите си за бъдещето си. Фокусирайте се върху нещата, които искате да постигнете в следващия период от живота си. Това е чудесно време да бъдете креативни и да си направите карта на мечтите.

НЕ: Не се притеснявайте да излезете извън зоната си на комфорт

Струпването на всички планети във Водолей ще ни предизвика да се преборим с предразсъдъците и установените норми на обществото. Затова не се обмисляйте какво ви се струва “нормално” и не се сравнявайте с останалите. Най-добре е да последвате интуицията си и да се съсредоточите върху нещата, които сърцето ви съветва, дори и да ви поведе в неочаквана посока.



ДА: Опитайте се да правите нещата по нетрадиционен начин

Водолеят е най-иновативният знак в зодиака, затова сега е чудесно време да погледнете на желанията си от нестандартна гледна точка. Съзнателно помислете за начините, по които обикновено подхождате към желанията си и след това се замислете за нетрадиционните пътища, които бихте могли да поемете.

НЕ: Не отричайте своята уникалност

Това Новолуние има за цел да ни накара да се чувстваме удобно в кожата си и да оценим своята уникалност, която всъщност ни отличава от тълпата. Нещата, които ни отличават и личната ни съдба всъщност са подаръци от Вселената, затова никога не ги пренебрегвайте. Автентичността вдъхновява околните също да бъдат себе си.

ДА: Погледнете на целите си от нова перспектива

Енергията на Водолея ни дава чудесна възможност да променим траекторията, която сме следвали досега и да погледнем на целите си от нова гледна точка. Лесно е да изпуснеш цялостната картина, когато си потънал в собствените си виждания и емоции. Не забравяйте, че Меркурий все още е ретрограден, така че в момента е чудесно време и за довършване на започнати проекти, които чакат от дълго време.

Не: Не забравяйте да си пожелаете нещо в сферата на любовта и парите

Водолеят помага за всякакви начинания, но е особено силен, когато става въпрос за любов и пари. Ако имате нужда да започнете ново любовно приключение или имате желание да предприемете някакъв финансов ход, сега е моментът да си пожелаете да бъдат успешни.