Ето как да се насладите на транзита на Венера в Телец

28 май 2022 | 09:16
2968
2
unsplash.com
2

Венера влиза в знака на Телец от 28 май и ще остане там до 22 юни. Телецът е земен знак, управляван от Венера, знак на сетивата, в съответствие със света на материята и физическото тяло.

Телецът е чувствен знак и когато Венера, нейният владетел, преминава през този знак, чувствеността се увеличава, либидото придобива нови контури. Когато енергиите на Телец и Венера се срещнат, отношенията са благословени и са изключително облагодетелствани. Това се отнася и за финансовата сфера, тъй като Венера управлява както любовта, така и комфорта, който материалният живот може да ни даде.

Тези, които ще се възползват най-много в еротичната и финансовата сфера, ще бъдат земните знаци (Телец, Дева и Козирог) и в по-малка степен Риби и Раци.

Родените в знака Телец или тези, които имат асцендент в този знак, ще бъдат по-очарователни и съблазнителни заради Венера в техния знак. Възползвайте се от възможността да впечатлите някого, когото харесвате. Междувременно Лъв, Водолей и Скорпион може да имат романтични срещи, но в крайна сметка няма да бъдат много очаровани.

Любовта има тенденция да бъде стабилна, ценена, нежна, конкретна и чувствена по време на транзита на Венера в Телец. Възможно е също така връзките да станат по-стабилни, тъй като има мотивация за разбирателство. Също така е чудесна фаза да напреднете още една стъпка във връзката, ако това е желанието и на двамата, да направите връзката чрез годеж официална.

Ако сте в сериозна връзка

Подарете на някой, когото харесвате нещо много желано или намерете конкретен начин да покажете, че го обичате с приятна изненада.

Периодът на преминаване на Венера в Телец ще бъде много добър за планиране на по-дълги програми, като уикенд в планината, с добра храна, комфорт и малки глезотии.

Ако готвите добре, демонстрирайте уменията си или поканите любимия човек на вечеря в прекрасен ресторант, като намекнете, че ще има още интересни неща по-късно.

Ако нямате все още връзка

Транзитът на Венера в Телец е чудесно време за инвестиране във вашата красота и чувственост.

Преминаването на Венера в Телец е чудесно време за тези, които търсят да намерят някого за връзка. Ако това е вашето намерение, включете радара си и не пропускайте възможностите.

Ако наистина си падате по даден човек, заложете на по-демонстративни жестове, които никога не излизат от мода, като например да подарите цветя (ако сте мъж) или да поканите на вечеря. Направете нещо необичайно и впечатляващо.

Венера се движи към Уран, също в Телец, когато ще се срещнат на 11 юни и можем да очакваме около това време положителни обрати в любовта, като например внезапна среща с някого, в необичайна среда или някой, който е малко по-различен от нас. Във всеки случай можем да се изненадаме какво може да ни предостави животът.

Венера се изправя в квадратура срещу Сатурн на 18/19 юни, който е във Водолей, и в тези дни ще започнем да чувстваме известен натиск, силна нужда да погледнем по-сериозно на нещата и да направим промените, които считаме за необходими в някои отношения. Могат да възникнат нови ситуации, които да ни принуждават да се променим. Сатурн обаче ни пречи да направим много радикални промени, карайки ни да се замислим, преди да предприемем каквито и да е стъпки. Можем да изпитаме желание да изхвърлим много неща от живота си, но по никакъв начин не трябва да бързаме.
Живейте за мига и се наслаждавайте на живота!

Коментари

2
  28 май 2022 | 17:13 отговор
 

 
1
  28 май 2022 | 13:39 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени