Ето какви невероятни събития очакват всяка зодия до края на 2021-ва

Неустно преполовихме и 2021-а година. Сякаш вчера беше януари, нали?

Времето лети толкова бързо, че често ни се случва да обърнем поглед назад и да се запитаме къде ли е отлетяло и възможно ли е било да се възползваме по-добре от възможностите, които то ни е дало. Затова и днес решихме да ви подготвим един специален хороскоп, който ще ви покаже за какви невероятни събития да бъдете готови през идните шест месеца.

Овен

Настоящата година за вас ще в предефиниране на личните ви приятелски отношения. Ще ви се наложи да приключите връзките си с някои от най-близките си хора, ще ви бъде трудно, но в крайна сметка ще видите, че всичко е било за добро. Хубавата новина е, че разчистването на старите взаимоотношения ще “покани” нови хора в живота ви, които ще ви вдъхновят за неочаквани начинания в професионално отношение.

Телец

2021-а е годината на промените за Телците, нещо което те не обичат никак. Вероятно няма да бъдете готови за повечето нови начинания, с които ще ви се наложи да се заемете, но предизвикателствата на остатъка от годината ще бъдат в тази посока. Чудесен за вас ще бъде 13-ти юли, когато Венера и Марс ще застанат в една точка, а това ще ви вдъхнови за романтика и любов. Звездите ви съветват да покажете своите уязвими места на любимите си хора, за да направите отношенията си с тях по-истински.



Близнаци

Всички очи ще бъдат вперени във вас, Близнаци! А вие определено обичате вниманието. До 28 юли Юпитер ще бъде в Риби, което пък ще ви даде много вдъхновение и успехи в работната сфера. Внимавайте единствено с ретроградния Меркурий, който продължава до 22 юни, когато е възможно да имате моменти, в които се чувствате несигурни.

Рак

През остатъка от годината ще вземете категорично нещата в свои ръце, което означава, че няма да позволите на никого да застане на пътя на вашия успех. Съвпадът на Венера и Марс на 13-юли пък ще се отрази на финансовия сектор на вашия зодиакален знак, което пък ще ви донесе неочаквани парични приходи.

Лъв

Лъвове, затегнете коланите, остатъкът от годината ще бъде голямо приключение за вас. Звездите вещаят, че в живота ви ще се появи бивш ваш партньор, който сериозно ще размъти езерото на любовта. Внимавайте и за любовни триъгълници, ако попаднете в подобна геометрична фигура, ще ви бъде много трудно да менажирате живота си. Вероятно ще получите уникално предложение за работа в периода на лунното затъмнение, което ще се случи на 19-ти ноември.

Дева

Остатъкът от годината за вас ще бъде посветен на множество работни ангажименти. Звездите дори ни подшушнаха, че е възможно да получите дълго очаквано повишение. Единственото нещо, което може да ви затрудни, е намирането на баланс между работата и личния живот и отделянето на време за себе си.



Везни

Везни, тази година ще се раздавате максимално за другите. Към края на лятото обаче е възможно да се почувствате недооценени. Добрата новина е, че околните ви ценят и дори гледат на вас като на лепилото, което поддържа отношенията добри и приятни. В края на годината Венера ще ви принуди да преосмислите някои от основните си нужди и да подредите приоритетите си по изцяло нов начин.

Скорпион

Скорпиони, остатъкът от годината ви е подготвил множество наистина наситени емоции. Обърнете специално внимание на лунното затъмнение на 19-ти юни, когато ще имате силното желание да запалите отново пламъка на стара любов. През останалите шест месеца от годината ще бъдете по-склонни да поемате рискове, а освен това ще бъдете и по-романтични и креативни. Вероятно е до края на годината да получите нестандартно предложение за сътрудничество, което звездите съветват да приемете.

Стрелец

Стрелци, остатъкът от годината при вас ще бъде под знака на взаимоотношенията. Ще имате период, в който всичко ще ви се струва цветя и рози, но по време на затъмнението през декември ще се почувствате несигурни в личните си отношения и ще ви бъде трудно да бъдете партньори. В този период е добре да практикувате йога и медитация, за да откриете отново центъра си.

Козирог

Миналата година беше доста тежка за вас, а 2021-ва ще продължава да бъде доста по-добра и до своя край. Звездите ви съветват да посветите усилията си на това да се сдобрите с близки свои хора, които сте обидили в миналото или такива, които вероятно се чувстват недостатъчно оценени. Ако се извините и засвидетелствате своята благодарност, ще се почувствате по-леки и свободни и ще подходите към живота си с повече позитивна енергия.



Водолей

Водолеи, съветът ни към вас е да престанете да бъдете толкова сурови към себе си, колкото бяхте през настоящата година. Посветете идните шест месеца на грижа за себе си и на благодарност за нещата, които сте постигнали сами. А те не са малко! За да се уверите, ги запишете на лист хартия, това ще ви даде ново самочувствие и поглед към живота. На помощ ще ви се притекат и голяма част от вашите приятели, които ще ви покажат вашите силни страни.

Риби

През остатъка от годината е много вероятно вътрешния ви свят изцяло да се промени. Ще оставите работните си ангажименти на заден план и ще се посветите на личния си живот. Затъмнението, което ни очаква през декември, за вас ще постави акцент върху дома и семейството. Посветете се на медитативни практики, които ще ви помогнат да осъзнаете старата максима, че домът всъщност е там, където е сърцето.